≡ Meniu

Hansa BHKS61138, plită cu sticlă neagră și alimentare pe gaz

Hansa BHKS61138 e o plită cu alimentare pe gaz dar și electrică pentru aprinderea electrică integrată. Nu face parte dintre serie clasică, motiv pentru care nu sunt multe variante similare. Plita nu ocupă mult spațiu pe blat pentru că arzătoarele sunt ceva mai apropiate. Alături de o plită ca acesta aș alege un cuptor electric pe negru sau inox cu negru. Puteți alege și aparate cu design rustic dacă vă plac mai mult sau poate se asortează mai bine cu restul bucătăriei. Când amenajați o cameră e foarte important ce stil adoptați, clasic sau modern. Eu prefer stilul modern deoarece e mai simplu și prețurile sunt relativ același.

Alternativele sunt toate plitele pe gaz cu finisaj negru și nu prea aș alege una cu finisaj diferit deoarece nu mi se par mai elegante sau chiar mai ieftine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BHKS61138, plită cu sticlă neagră și alimentare pe gaz

Se poate observa destul de ușor că are 4 arzătoare dar numai unul e de tip Wok (cel mare). Acel arzător e ceva mai special decât restul datorită inelului de ardere suplimentar (e mult mai puternic, dar puterea poate fi reglată). Astfel, arzătorul Wok e mai puternic decât restul și puteți găti mai mult și mai rapid cu el. Puteți alege să folosiți o tigaie cu bază semisferică, doar dacă gătiți în stil asiatic.

Arzătoarele sunt dotate cu siguranță pentru a se opri alimentarea la stingerea flăcării și sunt de dimensiuni variabile. Dimensiunile plitei sunt similare cu cele ale altor modele însă nu se poate compara cu una cu panou lateral care e mult mai lată.

Plusuri: arată destul de bine, arzător Wok, fiabilitate și randament mare.
Minusuri: nu sunt.

Hansa BHKS61138 e un aparat care se instalează diferit față de unul clasic, dar există avantajul economisirii de spațiu. Plus, că un cuptor incorporabil cu plită pe blat arată mult mai bine decât un aragaz care l-ați putea pune lângă mobilier. Poate că o astfel de soluție costă mai mult dar eu consider că e investiție bună deoarece aprinderea e la o mână și cuptorul oferă multe funcții/moduri de gătire folositoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu