≡ Meniu

Hansa BHKS630500, plită elegantă la un super preț!

Plita incorporabilă Hansa BHKS630500 e una dintre puținele variante disponibile într-o combinație de 2 culori, adică plita e neagră iar panoul de control e argintiu. Designul e destul de reușit, iar dacă vreți ceva mai deschis la culoare, opta pentru varianta pe alb care are aceleași caracteristici tehnice. Acesta se potrivește perfect alături de un cuptor pe negru/inox și nu trebuie să fie neapărat de la același brand, se poate lua în calcul unul de la Hansa.

Sunt multe plite pe gaz de la acest brand, dar nu văd de ce nu v-ar place acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BHKS630500, plită elegantă la un super preț!

Alimentarea principală a acestei plite e pe gaz, dar arzătoarele dispun de aprindere electrică, deci are și un cablu de alimentare în acest sens. Există astfel de plite și cu mai multe sau mai puține arzătoare, iar această alegere se face în funcție de necesită și spațiu. Butoanele sunt depărtate pentru a putea curăța mai ușor pe lângă ele și așa nici nu le veți încurca. Pictogramele vă vor ajuta să identificați butonul care trebuie păsat și rotit. Aprinderea e destul de simplă și nu mai e nevoie de chibrit sau brichetă, bineînțeles, cu condiția ca plita să fie conectată la priză.

Mie nu-mi plac plitele cu butoane în partea dreapta deoarece vasele sunt cam apropiate de marginea blatului și poate cei mici pot ajunge cu mâinile la vase. Aceasta depinde și de poziționarea plitei pe blat dar și de adâncimea ei (în general, ea e poziționat la mijloc). Dimensiunile sale nu sunt chiar atât de importante deoarece mai toate plitele sunt cam la fel, iar la instalare trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei.

Plusuri: arată foarte bine, preț foarte atractiv, ușor de folosit, fiabilă și compactă.
Minusuri: nu prea sunt.

Doar plitele cu 5 arzătoare sunt mai mari (late) sau cele cu panou de control lateral. Hansa BHKS630500 e una dintre cele mai reușite plite de la acest brand și în acest buget, dar poate nu vă plac grătarele (anumite grătare vă permit să mutați vasul de pe arzător pe altul fără a mai ridica vasul).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu