Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa BHKW61138, plită cu wok și aprindere electrică

Hansa BHKW61138 este o plită adresată celora interesați de un model eficient pe gaz și cu aprindere electrică integrată. Vine de la un brand nemțesc situat în Polonia, iar acest lucru ne spune că beneficiem de un aparat de calitate superioară.
Un produs electro precum acesta se adresează celora interesați de un aparat electrocasnic pentru o bucătărie cu mobilă specială, adică trebuie să fie un aparat incorporabil în aceasta. În ziua de azi se optează pentru electrocasnice incorporabile datorită minimalismului (economie de spațiu).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care e eficient energetic și se prezintă vine din punct de vedere vizual. Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model.

Hansa BHKW61138, plită cu wok și aprindere electrică

Specificații

Modelul BHKW61138 e unul cu 4 arzătoare pe gaz, iar unul e de tip wok (cu o putere superioară de 3,5 kW și diametru de 13cm). Aprinderea arzătoarelor e una electrică integrată în fiecare buton.
Legat de siguranță trebuie știut că aparatul e unul sigur și prevăzut cu diverse elemente de siguranță.
Panoul de comandă e unul situat frontal așa încât să ajungeți rapid. Trebuie știut că cele 4 butoane sunt ergonomice și netede, operarea aparatului fiind o plăcere.
Materialele folosite la această plită sunt sticla termoizolată și fota pe partea de grătar/suport. Suporturile din fontă sunt ușor de spălat și elegante dpdv al aspectului.
Alimentarea cu gaz se întrerupe automat dacă flacăra se stinge accidental, iar în acest fel gătim în siguranță.

Pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine de la un brand de încredere, că are un preț ok, materialele rezistente și prezența arzătorului wok. Fiabilitatea e și ea una ok, iar pentru o siguranță suplimentară se poate extinde garanția la mai mult.
Contra ar fi că datorită nuanței albe se potrivește mai ult într-o bucătărie luminată.

Deci, dacă ești interesat de un aparat electrocasnic tip plită de o nuanță deschisă la culoare care să meargă într-o bucătărie luminoasă atunci acest model ar fi ok.
Pentru o vizualizare 360 a acestui model recomand să vizionați pagina aceasta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu