Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa BHKW630500, plită albă cu design modern

Plita incorporabilă Hansa BHKW630500 e varianta pe alb și care are cam același preț. Deci, sunt disponibile două variante și la capitolul dotări nu veți găsi deosebiri. Dorește să fie o plită modernă cu design simplu și atrăgător, butoanele ies ușor în evidență datorită culorii și poziționării. Nu veți încurca niciodată butoanele deoarece sunt depărtare unul de celălalt, iar aprinderea arzătoarelor e simplă (apăsare + rotire). Aceasta e aprindere la o mână și nu e prezentă pe aparatele clasice, cum ar fi aragazurile.

Multe aparate alternative pot avea alte tipuri de alimentare sau doar una (cea electrică), doar că în același buget nu va avea același randament. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BHKW630500, plită albă cu design modern

E evident că are alimentare pe gaz pentru că doar plitele pe gaz au grătare și butoane de tip push-up. Modelele electrice au panou de control touch și finisaj neted lucios. Arzătoarele sunt de dimensiuni variabile, dar nu am observat prezența unui arzător de tip Wok. Pentru cei care nu știu, e vorba de un arzător ceva mai puternic pentru că are 2 inele de ardere, iar aceasta rezultă într-un randament mai mare și un consum pe măsură. Oricum, costul lunar e mai mic cu gaz, dar nu oricine are o astfel de alimentare.

Plitele electrice sunt mai comode și reprezintă viitorul, doar că cele cu inducție nu sunt pe placul tuturor și nu oricine ar da atâta pe o plită. Plitele incorporabile pe gaz nu diferă prea mult de plita unui aragaz, doar că e un accept mai mare pe detalii, iar grătarele sunt diferite.

Plusuri: arată destul de bine, finisaj cu sticlă, grătare din fontă, randament ridicat, ușor de utilizat.
Minusuri: nu sunt.

Hansa BHKW630500 e o variantă destul de reușită și o recomand celor care au un blat alb sau restul aparatelor sunt pe alb. Chiar și combinația de alb cu negru ar merge în orice bucătărie, adică să luați o plită albă și un cuptor negru. Anumite culori se potrivesc cu orice, doar că plitele albe le recomand celor care vor să aibă o bucătărie mai luminoasă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu