Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa BOEI64482, cuptor ieftin și bun

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI64482 e una dintre cele mai bune modele de pe piață în acest buget, dar tot e loc de mai bine în special la capitolul funcții. Acesta poate fi achiziționat alături de o plită incorporabilă de la același brand. E vorba de un pe gaz care e destul de elegantă și se potrivește perfect alături de acest cuptor. Acest pachet promo de tip cuptor cu plită e alternativa ideală la un aragaz deoarece oferă câteva avantaje dar și arată diferit.

Sunt destul de multe alternative doar că nu toate sunt la fel de accesibile și poate că nici nu vă doriți ceva mai performant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BOEI64482, cuptor ieftin și bun

Are un volum interior generos, astfel că puteți găti cam orice și chiar pentru o familie numeroasă. Cam toate cuptoarele pe piață au o capacitate de circa 70 de litri și acest aspect nu e foarte important. E foarte important ca acel cuptor să fie unul multifuncțional, adică să aibă cât mai multe funcții. Doar că acel de sus, e unul simplu cu funcții standard și dotări acceptabile.

Nu prea mai sunt cuptoare cu timer mecanic, majoritatea modelelor noi au timer digital. Poate fi folosit cu ușurință datorită pictogramelor, iar dacă nu ați mai avut un cuptor ca acesta, e recomandat să citiți manualul de instrucțiuni. Cuptorul are clasă de eficiență energetică A, control mecanic, afișaj digital, 4 funcții.

Cuptoarele multifuncționale au 8 funcții de aceea și prețul e ceva mai mare. Un cuptor mai bine dotat are și o putere puțin mai mare, iar acesta are o putere de 2200 W (consumul e undeva la 0.88 kWh, dar depinde de puterea aleasă). Accesoriile acestui aparat sunt următoarele: grătarul combi, tava de coacere. tava adâncă, tava ProCook.

Plusuri: are un preț foarte atractiv, consum mic de energie, multe accesorii incluse, plită interesantă la pachet.
Minusuri: nu are ventilator.

Hansa BOEI64482 e un aparat care se instalează diferit față de unul clasic și e nevoie de un mobilier special sau chiar de un corp. Se pare că dimensiunile sale sunt relativ aceleași, poate doar adâncimea e puțin diferită.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu