≡ Meniu

Hansa BOEI68162, cuptor electric ieftin

Hansa BOEI68162 e un cuptor incorporabil ieftin deoarece nu vine cu multe tehnologii, funcții și dotări premium. Ținând cont de preț e alternativa perfectă la un aragaz deoarece nu oferă nimic în minus. Cu incorporabile economisiți spațiu deoarece le instalați în mobilier. Un aragaz ocupă spațiu și nici nu e foarte încăpător. Dacă alegeți un aragaz mic, chiar și plita e una corespunzătoare (e îngustă – 50 cm). E oarecum logic, dar în cazul cuptoarelor, plita aleasă poate fi de care doriți însă dacă e un pachet promo, nu văd de ce nu ați economisi niște bani (să alegeți alta).

Alternative sunt modele cu ceva mai multe dotări, performanțe ridicate și să nu fie pe gaz. Chiar dacă plitele pe gaz sunt mai bune decât cele electrice (la capitolul randament), dar nu și în cazul cuptoarelor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BOEI68162, cuptor electric ieftin

Alimentare electrică e destul de avantajoasă – electrică, deoarece vine după sine cu dotări mai bune iar încălzire e mai bună. Astfel mâncarea e gătită uniform și nu e nevoie să o țineți mult (la cele pe gaz se poate întâmpla să se ardă puțin). Clasa energetică e A, controlule mecanic, are grill, 8 funcții, geam cu 3 straturi și altele.

Accesoriile sale sunt următoarele: tavă plată și grătarul cuptorului. Puterea sa e de 2900 W dar consumul e de doar 0.79 kWh, dar acesta e doar într-un program standard, deci poate fi și mai mare. Grill-ul său are o putere de 2kW, deci puteți găti cam orice cu el și poate că nu toate cuptoarele au așa grill. Oricum, modelele scumpe au multe dotări standard și cele de la acest model sunt deja prezente.

Pe partea de design are finisaj pe inox cu negru, dar cam așa e la mai toate cuptoarele incorporabile. Caracteristicile speciale sunt următoarele: ușă cu sistem de curățare ușoară, email ușor de curățat, ușă cu sticlă reflexivă și sunt incluse instrucțiunile pentru gătit pe geamul ușii.

Plusuri: volum generos, preț atractiv atât singur cât și la pachet promo, fiabilitate și eleganță.
Minusuri: lipsa unui timer digital.

Hansa BOEI68162 e o alegere foarte bună pentru cei care vor să economisească bani pentru alte eventuale aparate electrocasnice. Dacă vă reînnoiți bucătăria, aveți nevoie de un buget mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu