≡ Meniu

Hansa BOEI68462, cuptor incorporabil cu timer digital

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68462 e unul destul de ieftin și spre deosebire de multe alte modele, acesta are timer digital, ventilator, o putere superioară și funcții diversificate. Arată foarte bine, iar plita recomandată e destul de eficientă deoarece are un randament ridicat (la toate plitele cu gaz e așa). Plita respectivă nu are arzător Wok, dar și așa arzătorul mare e destul de puternic. Nu aș recomanda un aragaz chiar dacă e mai ieftin deoarece plita e mică (trebuie ținem cont de tipul de alimentare pentru că ele pe gaz sunt mai ieftine).

Alternative sunt alte cuptoarele electrice dar cred că oferă destule de multe caracteristici tehnice bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BOEI68462, cuptor incorporabil cu timer digital

Alimentarea e importantă la un așa tip de aparat, iar pe gaz e o alege diferită dar care nu prea oferă multe avantaje. Prefer varianta electrică din multe motive care probabil le și știți.

Volumul cuptorului e de 65 litri, care e peste medie dar nu e cel mai mare de pe piață. Deasemenea, are clasa energetică A, control mecanic, timer cu ecran LCD, grill, 8 funcții și geam cu 3 straturi. Funcțiile si programele pentru gătit sunt 8: decongelare, ventilator cu convecție, încălzire rapidă, iluminare etc. Ele sunt enumerate mai bine în manualul său. Accesoriile sunt puține la modelele accesibile: butoane push-up și tavă plată.

Puterea cuptorului e de 2900W și trebuie raportat la volumul său. Consumul e undeva la 0.79 kW și poate fi mai mari dacă alegeți o temperatură superioară sau anumite funcții. Grill-ul e folositor pentru anumite mâncăruri și în special când vine vorba de carne. Alte dotări care pot fi ceva mai speciale: ușă cu sticlă reflexivă, ușă ușor de curățat și email ușor de curățat.

Plusuri: putere ridicată pentru cât costă cuptorul, grill puternic, ușă rece, aspect elegant, funcții multe.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa BOEI68462 e un aparat care se instalează diferit comparativ cu un aparat clasic dar nu e foarte dificil. Trebuie doar să respectați instrucțiunile și să aveți spațiu pentru a-l instala. Dacă mobilierul actual e cam mic, puteți face un corp special pentru cuptor, iar plita poate fi pusă cam oriunde.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu