≡ Meniu

Hansa BOEI68463, cuptor incorporabil cu 8 funcții

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68463 e unul foarte bun deoarece are un volum generos, 8 funcții, grill, fiabilitate și design elegant. Cam toate modelele noi arată foarte bine și după aspect puteți observa cam cât de scump e. Un model cu control electronic poate avea butoane touch, alături de afișaj pot fi mai multe funcții sau programe. Alături de acest cuptor eu aș alege doar o plită cu finisaj negru lucios, fie cu alimentare electrică fie cu alimentare pe gaz.

Alternative sunt variantele cu plită, dar la acesta puteți alege cam orice plită. Dar și la acelea se poate alege cuptorul separat dar de fiecare dată trebuie să vedeți ce alternative există de la concurență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BOEI68463, cuptor incorporabil cu 8 funcții

Alimentarea electrică e prezente mai la toate modele și nu recomand pe gaz deoarece nu vine cu funcții multe. Cuptorul are un volum de 65 litri iar pentru cei care vor ceva mai mult spațiu, le recomand cele de cel puțin 70 litri. Clasa energetică e A și cam așa e la mai toate cuptoarele. În rest, prezintă un control mecanic, afișaj LCD, timer, grill și 8 funcții. Dintre funcțiile și programele sale amintesc: încălzire rapidă, iluminare interioară, decongelare, ventilator cu convecție etc.

Accesoriile incluse sunt cele standard: butoane push-up și tava plată. Unele pot fi achiziționate ulterior, deci pachetul nu prea are mare importanță. De exemplu, ghidajele telescopice pot fi un plus dacă gătiți mult deoarece tava iasă mai ușor în afară. Puterea de 2900 W a acestui cuptor e cea maximă și consumul ține de funcțiile alese sau de temperatură. Într-un program standard, consumul e de 0.79 kW/h. Dimensiunile sale sunt irelevante, doar dimensiunile nișei sunt importnate la instalare. Culoarea sau combinați de culori inox/negru e plăcută.

Plusuri: caracteristici speciale decente, fiabilitate, ușor de folosit, arată bine, consum foarte mic.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa BOEI68463 e o variantă destul de bună care merită încercată și care nu costă foarte mult. Ținând cont de modelele disponibile, acesta intră în segmentul mijlociu iar cele din segmentul de vârf costă chiar și dublu. Bineînțeles, mai există și cuptoare cu design retro dacă vreți ceva care să fie mult mai diferit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu