≡ Meniu

Hansa BOEI68472, cuptor cu autocurățare catalitică

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68472 e unul cu capacitate destul de bună, design elegant și dotări bune. Nu se poate compara un cuptor electric cu unul pe gaz deoarece are mai multe dotări și fără ele nu ar putea găti așa de bine. De aceea, producătorii au și renunțat la variantele pe gaz, însă s-ar putea să mai găsiți câteva variante pe piață dacă țineți neapărat să aveți unul. Am ales acest model deoarece mi s-a părut destul de bun pentru cât costă și pentru o persoană care a avut un aragaz, trecerea putea fi cam mare (mă refer la buget).

Există multe tipuri de cuptoare dar majoritatea sunt electrice, iar dacă acesta nu e brandul vostru favorit, puteți alege și pentru altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BOEI68472, cuptor cu autocurățare catalitică

Caracteristicile sale tehnice sunt bune deoarece are un cuptor de 66 litri, LCD generos, clasă energetică A. Ca și dotări are grill, 8 funcții, ventilator cu convecție, geam cu 3 straturi. Dintre funcțiile sale eu amintesc următoarele: decongelare, iluminare interioară, autocurățare, încălzire rapidă. Fiind un model mai ieftin .

Accesoriile incluse sunt tava de copt, tava ProCook și grătarul combi. Puterea acestui cuptor e unul de 2900 W dar aceasta variază în funcție de opțiunile alese, iar puterea grill-ului e de 2 kW. De aceea, consumul nu e același iar într-un program obișnuit el poate fi de 0.79 kWh. Alte caracteristici sunt: control senzor, ghidaje pentru tăvi, email cu curățare ușoară, ușă cu sticlă reflexivă, ușă cu sticlă reflexivă și geam interior al ușii cu instrucțiuni pentru gătit. În manual trebuie să fie menționate dimensiunile nișei.

Plusuri: cuptor puternic, design elegant, consum redus de resurse, ușor de folosit, ușă cu 3 straturi.
Minusuri: nu are multe dotări speciale.

Hansa BOEI68472 nu costă mult dar trebui să luați și o plită pentru acesta, iar spre deosebire de un aragaz, puteți pune plita oriunde doriți pe blat. Dar ar fi indicat unde se află și plita pentru o mai bună evacuare a mirosului. Dacă țineți să aveți o bucătărie în stil retro/rustic, atunci trebuie un alt design la aceste aparate incorporabile, însă prețurile nu sunt la fel de atractive.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • piron stefan

    Am nevoe de ajutor.Unde gasesc Usa cuptor electric incorporabil hansa BOEI68472 cod 00215519910117( completa pentru ca am sparto) nu mai e in garantie, contra cost. Am facut o comanda acum 6 saptamani pe Vatra Luminoasa si nu a onorato din diverse motive (neseriosi) sau o usa care sa se potriveasca la acest model.

Lasă un comentariu