≡ Meniu

Hansa BOEI68473, cuptor incorporabil de 66 litri

Cuptorul Hansa BOEI68473 e unul incorporabil cu alimentare electrică și nu recomand un cuptor cu alimentare pe gaz. Plita poate fi pe gaz, dar există plite electrice cu tehnologie de încălzire avansată. Mă refer la inducție, iar această tehnologie oarecum mărește prețul aparatului. Fiecare tehnologie oferă avantaje, însă cele mai avansate oferă cele mai multe. Designul e suficient de elegant după părerea mea și nu cred că panoul de control e prea sofisticat (nu e cu mult mai diferit decât altele).

Alternativele sunt modele mult mai performante și astea sunt cea mai voluminoase, au control diferit și consumă la fel sau mai puțin (pentru un volum mai mare). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BOEI68473, cuptor incorporabil de 66 litri

Alimentarea e electrică iar volumul cuptorului e satisfăcător – 66 litri. Clasa energetică e A și la unele modele e ceva mai bună de aceea și prețul e mai mare. Pe partea de funcții și programe are: decongelare, încălzire rapidă, iluminare interioară și ventilator cu convecție. Are afișaj LCD, timer, grill, 8 funcții și geam de protecție cu 3 straturi.

Accesoriile sale sunt următoarele: butoane push-up, 1 tavă de coacere,1 tavă adâncă, grătarul și ghidaje pentru tăvi. Cuptorul are o putere maximă de 2900 W, iar grill-ul e de 2 kW (satisfăcător  pentru a găti carne sau oricare altă mâncare). Deci e suficient de puternic iar consumul depinde de cum setați temperatura. Consumul mediu e de 0.79 kW/h dar și al restul modelelor e așa. Alte caracteristici speciale sunt următoarele: email ușor de curățat, inserții catalitice, ușă cu sticlă reflexivă și pe geam sunt instrucțiuni pentru gătit.

Plusuri: are un volum decent, arată bine, e ieftin, consum redus de energie, ghidajele pentru tăvi, multe funcții și altele.
Minusuri: nu prea sunt la un așa preț.

Hansa BOEI68473 face parte din segmentul inferior și e evident din prețul său. Totuși, prețul e redus dacă e să ținem cont de promoție și puteți să-i extindeți garanția cu 1 an dacă doriți. Poate fi luat în rate și recomand această variantă pentru cei care au un buget mic. E nevoie și de o plită incorporabilă iar una cu finisaj pe negru/inox ar fi perfectă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu