≡ Meniu

Hansa BOEI69422, cuptor incorporabil cu plită inclusă

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI69422 e un model foarte ieftin și nu pentru că e cu alimentare pe gaz ci pentru că nu are multe tehnologii speciale. acesta face parte din noua serie, deci s-ar putea să mai fie și alte modele similare pe piață și care arată cam la fel, doar culoarea poate să difere.

Dacă nu vă place acest model atunci alegeți unul mixt adică să fie cu plită pe gaz și cuptor electric. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BOEI69422, cuptor incorporabil cu plită inclusă

Alimentarea electrică aduce după sine multe mulții și dotări. Cuptorul are o capacitate de 66 litri, clasa energetică A, afișaj LCD, grill, 10 funcții, geam cu 3 straturi și altele. Dintre acele funcții amintesc următoarele: ventilație cu convecție, decongelare, încălzire inferioară, iluminare, încălzire rapidă. În cuptor, găsiți următoarele: tavă plată, ghidaje pentru tăvi, grătar cuptor și butoanele de pe panou. Nu are control electronic dar are un timer digital.

Chiar dacă puterea cuptorului e mare – 3100 W, consumul de energie e undeva la 0.79 kW/h. Acesta ține de programul ales dar și de temperatură. La instalare se ține cont de dimensiunile nișei, deoarece e nevoie de o secțiune specială pentru instalare. Pentru plită nu e nevoie de prea multe cunoștințe, o puteți instala chiar voi pe blat sau unde doriți să o puneți. Nu e obligatoriu să o puneți lângă sau deasupra cuptorului.

Alte caracteristici speciale sunt următoarele: interior ușor de curățat (datorită emailului), inserții catalitice, ușă reflexivă și în geam sunt puse instrucțiunile pentru gătit.

Plusuri: sunt incluse multe accesorii, multe funcții, consum redus, ecran LCD generos, design elegant pe inox etc.
Minusuri: nu sunt prea multe.

Hansa BOEI69422 poate fi achiziționat chiar și separat și veți observa că e foarte ieftin. În general, dacă cumpărați un cuptor sau o plită aveți nevoie și de plită sau cuptor. Deci nu are să luați un aparat fără celălalt (în cazul în care doriți un înlocuitor pentru actualul aragaz). Incorporabilele arată mai bine, ocupă mai puțin spațiu și sunt mai scumpe. Eu consider că merită acest efort financial deoarece una ragaz nu poate fi prea dotat și dacă alegeți unul electric, atunci prețul e ceva mai mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu