≡ Meniu

Hansa BOEI69463, cuptor incorporabil cu ghidaje pentru tăvi

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI69463 e o recomandare destul de bună pentru cei care vor ceva diferit și s-au cam săturat de aragazuri. Bineînțeles, nu trebuie să uitați de hotă care poate să fie tot pe inox.

Alternative sunt cuptoarele cu caracteristici tehnice superioare și poate cu eficiență energetică mai bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BOEI69463, cuptor incorporabil cu ghidaje pentru tăvi

E un cuptor electric care necesită incorporare dar care nu poate fi precum unul pe gaz. Cele electrice gătesc uniform și mai bine, pe când la plite e invers. Totul ține de randament dar și de gătit uniform, iar la cele electrice veți observa și un număr mai mare de funcții. Cele cu alimentare pe gaz se aseamănă cu aragazurile.

Volumul e un alt avantaj oferit de cuptoarele acestea, iar în acest caz e de 66 litri. Clasa energetică e A dar poate varia de la un model la altul deoarece volumul diferă. Cu alte cuvinte, nu poate consuma la fel de mult precum un cuptor de 75 litri. Controlul e mecanic dar variantele mai scumpe oferă și butoane touch, ecran LCD etc. Ecranul LCD are funcție de timer adică se poate supraveghea mai bine programul de gătit.

Dotările cuptorului sunt: grill, ghidajele telescopice, cele 10 funcții și geamul are 3 straturi. Chiar dacă nu avea ghidaje, ele puteau fi achiziționate ulterior. Ele vă ajută să scoateți mai ușor tăvile indiferent de greutatea lor. Dintre funcțiile sale eu amintesc: iluminare la interior, încălzire rapidă, decongelare, ventilare cu convecție etc. Sunt incluse butoanele cuptorului, tavă de coacere, tavă adâncă și tavă plată. Consumul de energie e de circa 0.79 kWh care e mic ținând cont că puterea sa e de 3100 W.

Dimensiunile sale nu sunt foarte relevante, vă interesează mai mult cele ale nișei, adică ale zonei care trebuie pentru incorporare (în mobilier). Altele caracteristici care trebuie menționate sunt următoarele: email ușor de curățat, ușă cu sistem de curățare ușoară, pe geam sunt instrucțiunile pentru gătit și ușa reflexivă.

Plusuri: ușă cuptor cu sticlă reflexivă, ghidaje pentru tăvi, consum redus, plita recomandată e fiabilă și eficientă.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa BOEI69463 are un preț destul de bun și dacă luați și plita, veți economisi mai mulți bani. Alegeți pachete promo de tip cuptor cu plită deoarece nu veți regreta.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu