≡ Meniu

Hansa BOEI69472, cuptor incorporabil de 3100 W

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI69472 e la pachet promo dar poate fi achiziționat și separat. E destul de ieftin și cred că e alegerea corectă deoarece are caracteristici tehnice bune, funcții suficiente și ghidaje pentru tăvi. Cele telescopice sunt cele mai bune iar dacă cuptorul nu le are, le puteți lua și ulterior. Nu sunt foarte scumpe dar sunt foarte utile atunci când aveți o tavă mai grea și e greu de scos. Are un număr mare de funcții și e normal că doar nu e un cuptor pe gaz. Cele electrice cum e cel de jos, încălzesc uniform, oferă control mai bun (funcții, LCD) și nu consumă mult.

Dacă vi se pare mult mai scump decât un aragaz, atunci alegerea corectă e acel aparat care intră în buget. Totuși, un aragaz nu e la fel de amre și e destul de simplu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BOEI69472, cuptor incorporabil de 3100 W

Rezultatele oferite de acesta sunt pe măsură cu un volum de 66 litri, clasă energetică A, LCD, timer, grill, rotisor și 10 funcții. Dintrele ele amintesc: încălzire rapidă, iluminare interioară, decongelare, ventilator cu convecție etc. Sunt incluse următoarele: butoanele push-up, tava plată, tava adâncă, ghidajele și grătarul. Sunt accesorii care mi se apr destul de standard iar altele pot fi cumpărate ulterior, dacă mai e cazul. Chiar dacă puterea cuptorului e de 3100 W consumul de energie poate fi de 0.79 kW/h.

Pe partea de designare finisaj pe inox și control mecanic. Alte caracteristici care nu le-am specificat sunt: interior din email ușor de curățat, inserții catalitice, ușă cu sistem de curățare ușoară și sticlă reflexivă. La instalare trebuie ținut cont de dimensiunile nișei (din manual).

Plusuri: are ghidaje pentru tăvi, consum redus de energie, ușa e bine izolată, rotisor și altele.
Minusuri: nu prea sunt la un așa preț.

Hansa BOEI69472 nu e cel mai dotat ori cel mai mare cuptor de pe piață dar la un așa preț cred că oferă performanțe bune și chiar și funcționalitate. Plita aceea e destul de simplă iar dacă nu vă place, se poate opta pentru una electrică ori cu sticlă neagră, iar alimentarea să fie aceeași (pe gaz).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu