≡ Meniu

Hansa BOEI69475, cuptor incorporabil + plită pe gaz

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI69475 poate fi achiziționat și separat dacă vă doriți o plită diferită (aspect diferit ori alimentare doar electrică). Îmi plac plitele pe gaz deoarece au un randament bun și costul lunar e redus. Însă pentru o persoană care nu prăjește mâncare, chiar și o plită electrică poate fi ideală. Poate fi incorporat sub blat ori optați să faceți un corp special pentru acesta (în cazul în care vă doriți două cuptoare ori doar ca acest aparat să fie mai sus). Oricum, ghidajele telescopice sunt destul de utile pentru cei care vor să scoată în siguranță tăvile.

Dacă e să alegeți un alt cuptor atunci vă recomand unul mai mare și mai bine dotat. Întotdeauna va exista un cuptor cu dotările mai bune , tehnologii noi și design modern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BOEI69475, cuptor incorporabil + plită pe gaz

Se poate observa că are un panou de control destul de simplu. Alimentare e complet electrică pentru acesta și nici nu prea mai sunt cuptoare pe gaz deoarece nu sunt chiar așa de eficiente (când vine vorba de consum+rezultate). Un cuptor electric gătește mult mai bine iar restul dotărilor sunt și ele importante pentru a obține rezultate mai bune – ventilator.

Controlul e mecanic deoarece are acele butoane pentru selectare opțiunilor dorite. Alături de ele se află și un ecran LCD care afișează timpul rămas, funcție care e destul de clasică. Are în total 10 funcții dar nu trebuie neglijat că are grill, timer electronic, ventilator și ușă cu 3 geamuri.

Funcțiile sale sunt: încălzire rapidă, iluminare interioară, funcție decongelare, încălzire inferioară, încălzire superioară, ventilator gătire.

Accesoriile incluse sunt destul de clasice: butoane de tip push-up, tavă plată, ghidaje pentru tăvi, ghidaje telescopice cuptor și tavă adâncă. Puterea cuptorului e suficient de mare pentru o capacitate de 66 litri – 3100 W. Aceasta e în strânsă legătură cu consumul de energie – 0.88 kWh/h.

Plusuri: arată bine, preț atractiv, ghidaje telescopice, consum redus, volum decent.
Minusuri: nu sunt.

Pachetul format din Hansa BOEI69475 și acea plită nu e chiar ieftin pentru oricine, dar veți economisi bani dacă optați pentru două aparate. Finisajule destul de asemănător deci nu prea văd motive pentru a nu-l achiziționa.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu