≡ Meniu

Hansa BOEI69573, cuptor incorporabil cu 10 funcții

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI69573 e unul dintre cele mai reușite modele și nu sunt multe motive pentru a nu-l lua. Nu are un control electronic ci unul mecanic. Un astfel de control ar presupune prezența unui panou cu butoane touch, un ecran LCD mai mare, lipsa butoanelor rotunde și altele. Unele modele pot proiecta timerul chiar și pe podea (la fel și la unele mașini de spălat vase). Totuși acelea sunt modele foarte scumpe și care nu vi le permiteți.

Alături de acesta trebuie să alegeți și o plită incorporabilă, iar una pe gaz ar fi indicată deoarece are un randament ridicat și un preț atractiv. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BOEI69573, cuptor incorporabil cu 10 funcții

Alimentarea acestui cuptor e una electrică și pe gaz sunt foarte puține. Cala energetică e A care e prezentă la mult modele, iar capacitatea acestui modele e de 66 litri (ușor peste medie). Cuptorul are ca și dotări: control mecanic, ecran LCD; grill, rotisor, timer, 10 funcții și geam cu 3 straturi (pentru a nu exista pierderi de căldură, iar ușa să fie rece). Pe partea de funcții și programe are: încălzire rapidă, iluminare interioară cuptor și funcție decongelare. Sunt incluse următoarele accesorii: o tavă adâncă, o tavă plată, ghidajele telescopice și grătarul.

Consumul de energie depinde de modul de gătit ales dar și de temperatura setată. Chiar dacă puterea maximă a cuptorului e de 3100 W, consumul standard e undeva la 0.79 kW/h. Nu e foarte mare pentru un aparat care nu-l folosiți foarte des. Dimensiunile sale nu sunt foarte importante ci doar cele menționate în manualul său și care sunt de folos la instalare (dimensiunile nișei).

Caracteristicile speciale sunt destul de multe: email ușor de curățat, inserții catalitice, ușă cu sticlă reflexivă, sondă temperatură și geam interior al ușii (acele instrucțiuni sunt utile pentru gătit).

Plusuri: consum mic de energie, multe accesorii incluse, ușa cuptorului e interesantă, ghidaje, multe funcții și fiabilitate.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa BOEI69573 e recomandarea mea pentru cei care vor ceva ieftin și bun. Nu sunt foarte multe cuptoare cu atâtea dotări și care să fie așa de reușite, iar brandul e unul destul de cunoscut.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu