≡ Meniu

Hansa BOES64463, cuptor negru cu volum de 69 litri

Cuptorul incorporabil Hansa BOES64463 e unul dintre cele mai bune modele de pe piață în acest preț și e și la promoție. Oricum, nu veți găsi prea multe cuptoare mai performante decât acesta în același buget. Alături de acesta aș alege o plită pe gaz cu suprafață neagră, adică mă refer la cele cu sticlă lucioasă. E bine să țineți cont de finisajul fiecărui aparat și nu trebuie să fie neapărat de la același brand, dacă nu găsiți una de la acesta. Spre deosebire de plita unui aragaz, o plită are aprindere electrică la o mână, adică apăsați și rotiți butonul corespunzător arzătorului.

Sunt multe astfel de aparte și cele mai multe costă aproape dublu, deoarece mulți clienți își doresc aparate mai performante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BOES64463, cuptor negru cu volum de 69 litri

Caracteristicile tehnice nu prea diferă de la un cuptor la altul, dar unele variante vin cu câteva tehnologii, funcții sau dotări suplimentare. Cuptorul are control mecanic, clasă energetică A, afișaj LED, 4 funcții, grill și altele. Funcțiile sale sunt cele clasice, adică are iluminare interioară, încălzire superioară, încălzire inferioară, ventilator. Veți găi în pachet grătarul combi și o tavă de coacere. Puterea cuptorului e destul de mare și poate fi reglată – 2kW, și aceeași e la grill. Pot spune că puteți găti sau coace chiar orice datorită dotărilor.

Cuptoarele au aceleași dimensiuni fie că au mai multe la interior fie că sunt oferite de un alt brand. Deci se poate face la comandă un corp sau mobilier de bucătărie fără a deține aparatul. Chiar și plita poate fi instalată ușor deoarece trebuie pusă pe blat și secțiunea o faceți după achiziție.

Plusuri: e destul de puternic, e dotat cu grill, design elegant, ușor de folosit.
Minusuri: nimic.

Hansa BOES64463 e un aparat nou care poate ține locul oricărui model mai vechi sau chiar locul unui aragaz. Un aragaz nu poate oferi chiar atâtea dotări sau funcții, dar există variante și mai dotate decât cel de sus. Dotările de pe cuptoare țin de preț, astfel că un cuptor dotat mai bine are un preț ușor piperat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu