≡ Meniu

Hansa BOES68465, cuptor incorporabil cu 8 funcții

Hansa BOES68465 e unul dintre acele modele accesibile care nu ar trebui neglijate deoarece oferă un volum decent, un design elegant pe negru, multe funcții, accesorii decente și altele. Alături de un așa model aș alege o plită pe gaz și cu sticlă neagră. E foarte important ca aparatele din bucătărie să fie pe același design și combinație de culori. Plita aleasă poate fi și una electrică dacă aveți un buget mai mare, iar dacă se dorește un randament ridicat, alegeți una cu inducție. Cuptoarele pe gaz nu mai sunt atractive din multe puncte de vedere.

Alternativele sunt destul de multe dacă e să luăm în calcul și alte branduri. Sunt mulți producători care oferă soluții bune, iar Hansa e unul dintre cei mai buni. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BOES68465, cuptor incorporabil cu 8 funcții

În pachet sunt incluse următoarele accesorii: tavă adâncă, tavă plată, ghidajele pentru tăvi și butoanele push. Ghidajele telescopice sunt cele mai utile accesorii deoarece ușurează scoaterea tăvii din cuptor, indiferent cât de grea este tava. Are un cuptor destul de încăpător însă nu e cel mai mare de pe piață – 66 litri. Cuptorul e dotat cu alimentare electrică, clasă energetică A, control mecanic, timer, grill, 8 funcții și 3 geamuri din sticlă.

La capitolul funcții și programe, acest cuptor are următoarele: încălzire rapidă, iluminare interioară, decongelare și ventilare cu convecție. Cuptorul mi se pare suficient de puternic – 2900 W, iar acest aspect depinde și de capacitatea cuptorului (adică dacă e mai mare trebuie să fie și puternic). La instalare, e bine să citiți manualul său unde sunt specificate și dimensiunile necesare pentru instalare. La cuptoare e mai dificilă instalarea, pe când la plite se decupează doar o secțiune din blat.

Plusuri: arată bine, e ușor de folosit, fiabil, multifuncțional, eficient și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa BOES68465 nu e un aparat electrocasnic clasic ci unul de dimensiuni mari și care trebuie instalat diferit (incorporat). Puteți achiziționa un mobilier la comandă pentru acesta dacă vreți ca instalarea să fie mai simplă ori faceți un corp special pentru acesta ori două astfel de cuptoare. Dacă aveți o familie mai numeroasă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu