≡ Meniu

Hansa BOEW60475, cuptor incorporabil alb cu rotisor

Cuptorul incorporabil Hansa BOEW60475 e unul destul de reușit deoarece are un design modern, destule funcții și dotări. Bineînțeles, nu e unul dintre cele mai avansate modele de pe piață dar poate fi de ajuns pentru mulți dintre voi. Acesta nu face parte dintr-un pachet promo dar și așa mi se pare că are un preț destul de atractiv pentru ce oferă. Nu aș recomanda alt brand deoarece acesta mi se pare destul de experimentat și aparatele sale oferă ce e mai bun pe piață în acel preț.

Alternativele sunt multe deoarece există multe tipuri de cuptoare și sunt destui producători care oferă ceva similar. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BOEW60475, cuptor incorporabil alb cu rotisor

Capacitatea acestui model e de 66 litri care după cum bine știți nu e cea mai mare. Cam toate cuptoarele de pe piață au alimentare electrică și clasa de eficiență energetică e aceeași – A. Cuptorul are următoarele dotări: timer, rotisor, ventilator și 10 funcții. Dintre funcțiile sale amintim: Încălzire rapidă, iluminare interioară de tip I-Light Space, convecție aer fierbinte, decongelare, grill cu convecție aer etc. Ușa sa se închide și deschide ușor, dar niște ghidaje telescopice pentru tăvi ar fi fost utile pentru a scoate tăvile mai ușor.

Instalarea se face conform manualului său și trebuie ținut cont de dimensiunile sale. Dacă nu aveți spațiu pentru instalare, se poate face un corp special pentru el ori îl puteți undeva mai sus (peste blat). Accesoriile incluse sunt cele două tăvi de coacere, dar puteți lua ulterior și alte accesorii. Puterea toată a acestui model e de 3100 W iar consumul e undeva la 0.88 kWh.

Plusuri: consum mic de energie, arată bine, destule funcții, fiabil, ușor de folosit.
Minusuri: nu sunt.

Hansa BOEW60475 poate fi folosit alături de o plită albă și cred că una electrică ar fi perfectă. E vorba de incorporabile cu design modern care nu s-ar potrivi într-o bucătărie în stil rustic. Ceva mai ieftin e un cuptor cu funcții mai puține și finisaj pe inox, dar nu cred că ar avea sens ținând cont cât de bine arată modelul de sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu