≡ Meniu

Hansa BOEW68465, cuptor incorporabil alb

Hansa BOEW68465 e o alternativă la un model recent prezentat și care avea 10 funcții și finisaj pe inox. Incorporabilele sunt alternative bune la aparatele clasice și la cele vechi care erau pe gaz. Nu are sens un aragaz care oferă puține funcții de gătit, un interior mic și dotări puține. Alături de acesta puteți alege o plită elegantă și e ceva mai mare decât cea de la un aragaz (deci puteți pune mai multe pe ea sau vase mai mari). Cuptoarele incorporabile sunt de multe feluri și, în general, dotările și performanțele lor țin de prețul aparatului. La acesta sunt multe dotări și funcții pentru cât costă și nu prea există variante care pot concura cu acesta.

Alternative sunt destule dacă vă interesează alimentarea electrică și pe gaz sunt foarte puține, dar nici nu recomand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BOEW68465, cuptor incorporabil alb

Alimentarea electrică are avantaje deoarece aducă după sine un sistem de răcire. Capacitatea cuptorului e undeva la 66 litri, iar clasa de eficiență energetică e A. Ca și dotări are control mecanic, afișaj LCD, timer, grill, 8 funcții de gătit și geamuri cu 3 straturi de sticlă. La capitolele funcții și programe are: iluminare cuptor, încălzire rapidă, decongelare și ventilator cu convecție.

Sunt incluse butoanele de tip push-up, tava de coacere, tava adâncă, tava plată și ghidajele telescopice. Pentru un consum de 0.79 kW/h, clasa energetică e decentă (se poate spune și invers).

Alte dotări ale sale sunt următoarele: email ușor de curățat, ușă cu sistem de curățare ușoară, ușă cu sticlă reflexivă, geam interior al ușii are instrucțiuni pentru gătit și altele. Acestea sunt prezente și la alte modele similare, iar un model cu multe astfel de dotări e ceva mai interesant decât unul fără ele.

Plusuri: are multe caracteristici speciale, finisaj pe alb, accesoriile incluse sunt decente, fiabilitate și preț atractiv.
Minusuri: fără control electronic.

Hansa BOEW68465 poate fi instalat în orice corp de mobilier, iar dacă e prea mic actualul mobilier puteți face unul la comandă. E mai bine să luați incorporabilele înainte de a achiziționa mobilierul deoarece îl puteți face special pentru ele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu