≡ Meniu

Hansa BOEW68472, cuptor incorporabil alb cu ghidaje

Hansa BOEW68472 e unul dintre mulele cuptoarele incorporabile de pe piață și de la acest producător. Cu siguranță, există o variantă pe inox dacă nu vă place pe alb. E bine să țineți cont de restul aparatelor, adică toate trebuie să se asorteze (ca și design și culoare). Poate că nu e cel mai avansat model, dar cred că oferă cele mai bune caracteristici în acest preț. Poate că acest brand oferă un anumit  finisaj, care poate nu vă e pe plac, dar sunt și alte branduri cu experiență.

Dacă nu vi-l permiteți pe acesta, ținând cont că e nevoie și de o plită, alegeți un aragaz simplu cu alimentare electrică. Diferența de preț nu e foarte mare dar un cuptor oferă mult mai multe funcții. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa BOEW68472, cuptor incorporabil alb cu ghidaje

Alimentarea e una electrică și astfel funcționalitatea e ceva mai mare. Oricum, cele cu gaz nu încălzesc uniform și nici nu prea le recomand. Cuptorul are o capacitate de 66 litri, clasa A de eficiență energetică, control mecanic, timer, ecran LCD, grill, 8 funcții și geam cu 3 straturi. Aceste caracteristici sunt foarte bune pentru un așa preț.

Pe partea de funcții și programe are: încălzire rapidă, decongelare, iluminare interioară, ventilator cu convecție etc. În total sunt 8 funcții care sunt prezente și la alte cuptoare. Accesoriile incluse sunt următoarele: tavă plată și ghidajele. Acele ghidaje nu sunt prezente la multe cuptoare, dar pot fi achiziționate și ulterior.

Chiar dacă puterea aparatului e de 2900 W, dar consumul e undeva la 0.79 kWh (e ceva mai mare decât alegeți o temperatură superioară). La instalare trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei nu și de cele ale aparatului (pentru a fi incorporat perfect). Alte caracteristici speciale sunt următoarele: inserții catalitice, ușă cu sistem de curățare ușoară, ușă cu sticlă reflexivă și instrucțiunile sunt pe ușă.

Plusuri: ghidaje pentru tăvi, design elegant, grill, destule funcții, un ecran LCD mare și preț atractiv.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa BOEW68472 nu oferă multe dotări speciale ori performanțe prea mari, însă la un așa preț cred că nu veți găsi ceva mai bun. Nu trebuie neglijate pachetele cu plită deoarece se oferă reduceri semnificative.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu