≡ Meniu

Hansa FCCW58209, aragaz electric cu sertar inferior

Aragazul Hansa FCCW58209 e unul elegant datorită tipului de alimentare – complet electric. Arată destul de bine și spre deosebire de cele clasice, acesta nu are capac pentru plită dar nici grătar. E bine ca peretele să fie placat cu faianță sau eventual cu o vopsea lavabilă bună pentru a o putea curăța dacă se murdărește. Alături de acest aparat e nevoie de o hotă incorporabilă și trebuie să aibă același design și culoare. Cu alte cuvinte, nu puteți alege o hotă pe inox cu design modern, ci mai degrabă una în stil clasic pe negru sau alb.

Dacă acest model vi se pare cam scump, atunci optați pentru un model pe gaz de la același brand. Nu cred că unul cu alimentare mixtă e mai ieftin decât cel de jos, însă poate fi luat în calcul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa FCCW58209, aragaz electric cu sertar inferior

Plita sa e destul de clasică în sensul că nu oferă nimic special. Mă refer la cele 4 arzătoare care sunt de dimensiuni diferite și, astfel, puterea lor diferă (cele normale sunt de 1.8 kW și cele mici sunt de 1.2 kW). Dacă frigeți des mâncarea, atunci vă recomand un model cu plită mai puternică ori un model mixt (doar cuptorul să fie electric), dar e mai sănătoasă mâncarea fiartă.

Cuptorul are grill, timer, un volum de 65 litri, funcție de iluminare cuptor în timpul gătitului, încălzire superioară și încălzire inferioară. Accesoriile incluse sunt: tava, grătarul și sertarul inferior pentru a depozita vasele.

Dimensiunile sale sunt cele clasice, adică sunt ca la modelele pe gaz – 50 cm lățime și 60 cm adâncime. În general, dimensiunile aparatului sunt influențate capacitatea aparatului. Caracteristicile speciale ale unui astfel de aparat pot fi aceleași: email ușor de curățat, plită vitroceramică și nu este inclus cablul de alimentare.

Plusuri: nu mai trebuie o alimentare cu gaz, volum generos, gătește uniform, sertar inferior, design plăcut și fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

Hansa FCCW58209 nu poate fi la fel de accesibil precum un aragaz pe gaz deoarece sunt incorporate ceva mai multe tehnologii. E evident că este electric deoarece are plita cu suprafață din sticlă, timer digital și nu are nevoie buton pentru aprinderea electrică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu