Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Hansa FCCW63000, aragaz electric cu 4 zone de gătit

Aragazul Hansa FCCW63000 e unul dintre multele modele complet electrice care nu mai necesită alimentarea cu gaz. Nu sunt multe modele electrice în acest buget și poate ați observat că majoritatea sunt pe gaz în acest preț. Îmi plac foarte mult și cele mixte, adică cu plită pe gaz și arată ca un aragaz simplu doar că la interior aveți un cuptor electric ca și cel de jos. Mai sunt și aragazurile scumpe, care pot oferi mai multe dotări, funcții de gătire și altele. Arată destul de bine pe alb, iar plita iasă destul de bine în evidență fiind pe negru (ca și ușa cuptorului).

Alternativele sunt destul de multe dacă nu vă interesează tipul de alimentare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa FCCW63000, aragaz electric cu 4 zone de gătit

Plita are 4 zone de gătit/arzătoare și fiecare are o putere diferită (de la 1.2 kW la 2.3 kW). Cu cât sunt mai puternice acele arzătoare, cu atât e mai bine. Randamentul diferă în funcție de tipul de alimentare dar și tehnologiile incorporate, astfel că cele cu inducție sunt cele mai performante de la ora actuală. Însă, dacă nu obișnuiți să frigeți mâncare pe plită, atunci randamentul nu e atât de relevant.

Cuptorul acestui aparat e destul de mare – 69 litri, are alimentare electrică, grill, iluminare interioară, încălzire inferioară și încălzire superioară. Dimensiunile sale sunt destul de generoase dar nu sunt mai mari decât cele ale unui model clasic. Accesoriile incluse sunt următoarele: o tavă adâncă și una de tip ProCook. Nu poate fi comparat cu un aragaz clasic deoarece arată mai bine, oferă o alimentare electrică și suficient spațiu pe plită.

Plusuri: arată destul de bine, ușor de folosit, are tavă Procook inclusă, fiabil și accesibil.
Minusuri: nu sunt.

Hansa FCCW63000 e un aparat destul de bun care ar trebui să fie prezent în orice bucătărie și se poate observa că nu are capac ca la plitele pe gaz. Nu are capac pentru plită pentru că are o suprafață netedă și nici nu ar fi arătat prea bine. Acest minus e prezent la mai toate plitele electrice, fie ele și cu inducție.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu