≡ Meniu

Hansa FCEW53000, aragaz electric cu tavă ProCook

Hansa FCEW53000 e un aragaz electric clasa A cu 3 funcții și un cuptor care are o capacitate de 69 litri. Se adresează celora care nu vor să aibă stres cu întreținerea aparatului ori cu gazul. La un așa electrocasnic nu mai ai griji când dorești să schimbi butelia… deoarece nu trebuie să o mai schimbi fiind pe curent electric.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și gătește uniform ceea ce dorim. Din imaginea de alături se poate vedea că e de culoare albă, existând și un model maro care are B la cod, acesta având W de la white.

Hansa FCEW53000, aragaz electric cu tavă ProCook

Capacitatea cuptorului e una de 69l, iar ca accesorii are două tăvi și capac metalic.
Plita e una cu 4 zone de gătit și din păcate nu are suport wok, acest fel de suport fiind unul disponibil la unele din plitele pe gaz.
Coacerea se realizează uniform deoarece încălzirea e inferioară și superioară. Acesta e unul din avantajele unui aragaz pe curent electric în defavoarea unuia pe butelie (gaz).
Brandul e unul nemțesc, fiind la fel de calitativ precum Bosch, doar că sediul central e localizat în Polonia.
Poate că vă interesează dimensiunile sale și de aceea trebuie să vă spun că are o lățime de 50 centimetri care va facilita montarea aparatului acolo unde doriți.

Lucrurile care te-ar face să cumperi acest electrocasnic ar fi aspectul plăcut, că nu e nevoie să-ți faci griji legate de gaz (presiune, butelie etc), coacerea mai sănătoasă, că vine de la un brand nemțesc și costul de achiziție mic.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv deoarece chiar e un aragaz de top.

La interior nu are rotisor, dar nu aș putea spune că acesta ar fi un dezavantaj întrucât sunt sigur că nu vă interesează așa ceva la un aparat precum acesta.

Deci, dacă ești interesat în a achiziționa un aragaz electric care să nu consume mult curent și care să te ajute la prepararea unei mâncări sănătoase atunci acest model ar fi recomandarea mea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu