≡ Meniu

Hansa FCGW5100090, model pe gaz cu 4 zone

Hansa FCGW5100090 e un aparat electrocasnic destinat celora care vor să beneficieze de un aragaz ieftin și ușor de folosit. Butoanele de aprindere sunt unele mari și dau impresia că vor rezista o viață. Nu e un aparat mare, și având o lățime de 50 centimetri o să încapă cu ușurință acolo unde dorești, chiar dacă spațiul e unul îngust.
Întrucât are dotări standard acest model se adresează celora care vor un aragaz clasic fără dotări inutile.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un produs de la un brand nemțesc localizat în Polonia. Cred că acest lucru trebuia lămurit deoarece multă lume are reticențe în a achiziționa diferite produse întrucât nu cunoaște brandul/producătorul.

Hansa FCGW5100090, model pe gaz cu 4 zone

Pe partea de caracteristici se laudă cu faptul că e pe gaz, că are butoane mari (facilitează o utilizare mai ușoară) și că nu ocupă prea mult loc… datorită lățimii mici de jumătate de metru.
Precum aragazurile moderne și acesta vine cu siguranță, iar în interiorul cuptorului găsim ca accesorii un grătar și o tavă plată.
Capacitatea cuptorului e una medie de 58 litri și te va lăsa să faci o mulțime de tipuri de mâncăruri.

Pro achiziția acestui model ar fi că vine de la un brand european cu istorie, că are o fiabilitate ridicată, că nu e complicat în utilizare și că are o capacitate ok.
Contra nu ar fi motive, având în vedere că prețul e unul foarte mic.

Deci, dacă vrei un aragaz simplu atunci modelul FCGW5100090 ar fi recomandarea mea. Utilizarea sa nu e complicată, iar întreținerea e la fel de simplă. Plita din interior care vine ca accesoriu e una emailată, iar din această cauză nu o să vă fie prea greu să o curățați.
În ziua de azi electrocasnicele au tot mai multe butoane, iar modelul acesta vine într-un stil clasic cu foarte puține butoane așa încât să poată fi utilizat fără probleme chiar și de seniori, adică persoanele vârstnice.
În cazul în care vreți ceva electric complet (plită și cuptor) atunci producătorul are modelul FCEW53001 care are un preț similar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu