≡ Meniu

Hansa FCGW510009D1, aragaz alb cu sertar inferior pentru vase

Hansa FCGW510009D1 e unul dintre acele modele accesibile dar cu dotări bune. Acel compartiment inferior poate fi folosit după cum doriți, adică puteți depozita ce doriți voi (vase sau ustensile). Probabil ați observat că dimensiunile unui aragaz nu sunt foarte generos, asta poate afecta dimensiunea cuptorului. Un aragaz cu lățime de 60 cm poate avea un cuptor chiar de 65-70 litri (depinde de buget).

Dacă nu vă place că nu are prea are multe funcții la cuptor, eu v-aș recomanda un aragaz mixt, adică cu plită pe gaz și cuptor electric. Această soluție nu costă chiar așa de mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa FCGW510009D1, aragaz alb cu sertar inferior pentru vase

Plita sa e una clasică deoarece are 4 arzătoare și nu vine cu nimic special. Are siguranță la arzătoare pentru situațiile în care se stinge flacăra. Dimensiunile lor sunt cele clasice dar există aragazuri premium care au chiar și 5 arzătoare (cel din mijloc are putere mai mare pentru că e Wok – două inele de ardere). Capacitatea cuptorului e de 58 litri iar el vine cu următoarele accesorii: grătar și tavă. Unele tăvi pot fi luate și ulterior după necesități sau chiar niște ustensile sau vase.

Caracteristicile sale speciale sunt puține dar contează când alegeți un aragaz: suprafața emailată ușor de curățat de la cuptor, ușă cu două geamuri și instrucțiunile pe ușa cuptorului. Poate că nu vi se pare la fel de elegant ca și un incorporabil, de aceea ar trebui să aveți un buget mai generos. Ideea e că există aparate mult mai bine dotate dar și prețurile sunt pe măsură. Cel mai scump arat poate costa chiar de 3 ori mai mult și oferă doar alimentare electrică, adică e un model electric.

Plusuri: arată foarte bine, e fiabil, ușor de folosit, sertarul inferior și prețul e acceptabil.
Minusuri: nu are aprindere electrică integrată.

Hansa FCGW510009D1 nu e un model premium, motiv pentru care arzătoarele se aprind clasic. Dacă acest model vă e pe plac, poate unul pe inox e mai elegant. Aparatele incorporabile au mai multe tehnologii și funcții de aceea există și acea diferență de preț. Alături de modelul de sus se poate alege o hotă telescopică ori clasică, depinde de mobilierul suspendat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu