≡ Meniu

Hansa FCGW520009D, aragaz alb cu aprindere electrică

Hansa FCGW520009D e ceva mai deosebit decât restul chiar dacă dimensiunile sunt aceleași. Mai precis, are un grill puternic, sertar inferior pentru vase, aprindere electrică pentru plită, iluminare cuptor și ușa cuptorului e cu trei geamuri (pentru o mai bună izolare). Designul e același ca la restul și nici nu cred că sunteți interesați de un aragaz cu capac din sticlă. Doar modelele premium oferă dotări superioare care poate nici nu vi le trebuiesc.

Acest model nu e foarte ieftin de aceea veți căuta și variante mai ieftine, dar nu ar fi exclus un model mai scump cu cuptor electric (aragaz mixt). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa FCGW520009D, aragaz alb cu aprindere electrică

Dacă nu e foarte mare, trebuie să știți că acel cuptor are o capacitate modestă de 58 litri. Cu siguranță, cuptoarele incorporabile sunt mai mari și funcțiile sunt mai diversificate. Nu oricine ar alege un cuptor electric deoarece se instalează diferit. În același buget, poate fi achiziționat un cuptor foarte bun însă nu uitați că e nevoie și de o plită incorporabilă.

Are același număr de arzătoare ca și restul aragazurilor, iar arzătorul Wok nu e prezent pe astfel de modele. Acela e mai puternic datorită celor două inele de ardere, însă puterea sa poate fi reglată. Interiorul cuptorului poate fi curățat ușor datorită emailului special și dacă ușa ar fi fost detașabilă, ar fi fost și mai ușor de curățat (beneficiați de un acces mai bun). După cum am precizat mai sus, dimensiunile sale sunt cele clasice – 85 cm înălțime, 60 cm adâncime și 50 cm lățime. În plus, față de multe alte aragazuri, acesta are un grill de 2000W care vă ajută să gătiți orice mâncare. Totuși, un model pe gaz nu are multe funcții de gătire și dotări ca unul electric, de aceea există și acea diferență de preț.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, are aprindere electrică, arată bine, e fiabil și ușor de folosit.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Hansa FCGW520009D e un aparat electrocasnic de dimensiuni mari care nu ar trebui să lipsească din bucătăria voastră, în cazul în care nu aveți un alt model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu