≡ Meniu

Hansa FCGW52009, aragaz cu aprindere electrică

Aragazul Hansa FCGW52009 e unul dintre modelele noi cu funcții decente și design plăcut. Poate că nu e cel mai grozav aragaz dar cu siguranță poate înlocui orice aragaz mai vechi. Arată foarte bine și dacă nu vă convine ce oferă, puteți alege altul ori de la un alt brand. În acest preț puteți avea alte dotări și unele specificații pot diferi. Dacă nu aveți spațiu pentru acesta, singura soluție rămâne un cuptor incorporabil care poate costă ceva mai mult. Spun asta deoarece trebuie să luați și o plită iar plitele pot avea prețuri destul de mari, dacă vă interesează aliemtnarea electrică, de exemplu.

Dacă vreți ceva mai interesant, atunci puteți studia mai bine piața însă un aragaz deosebit vine și la un preț corespunzător. Cu cât are mai multe dotări speciale, cu atât e mai scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa FCGW52009, aragaz cu aprindere electrică

Acest aragaz e dotat cu grill, alimentare pe gaz aprindere electrică la cuptor, iluminare cuptor. Cuptorul e de 58 litri, deci e suficient de mare pentru a putea găti o mâncare sau o prăjitură. Totuși, nu are termostat sau dotări speciale prea multe, cum ar fi rotisorul.

Sunt incluse două tăvi dar și grătarul pentru cuptor. Chiar dacă nu are accesoriile ideale dar voi puteți lua și alte tăvi dacă aveți nevoie pentru anumite rețete. Capacul poate fi de sticlă la unele aragazuri, însă la acesta e metalic și e pe alb. Dimensiunile sale sunt în funcție de capacitatea cuptorului, dar sunt relativ aceleași ca la oricare alt aragaz. Cu cât e mai îngust cu atât plita e mai mică și deci nu puteți pune chiar orice pe ea. Plitele incorporabile sunt mai mari de aceea și prețurile sunt pe măsură iar la multe, aprinderea electrică e integrată (apăsați și rotiți butonul corespunzător).

Plusuri: arată bine, e fiabil, cuptor voluminos, ușor de folosit, nu ocupă mult spațiu.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa FCGW52009 e o alegere bună deoarece oferă un randament bun, totuși pentru cei cu un buget mai mare, le recomand un aragaz mixt sau electric (depinde de buget). Mai precis, acel aragaz să aibă un cuptor electric (încălzește mai uniform decât cele pe gaz).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu