≡ Meniu

Hansa FCGW521109, aragaz pe alb cu rotisor

Aragazul Hansa FCGW521109 e un aparat electrocasnic destul de simplu dar cu dotări ceva mai numeroase. Nu l-aș putea include în segmentul premium deoarece nu are finisaj pe inox, capac din sticlă, sertar inferior pentru vase, cuptor electric etc. Sunt anumite dotări care nu sunt prezente pe modelele ieftine de aceea există și acea diferență de preț. Există și aragazuri ieftine care au acel loc de depozitare sub cuptor (modelul de jos), iar puțin mai scump e unul cu cuptor electric.

Alternativele sunt multe deoarece sunt tot mai mulți producători care oferă astfel de aparate, dar nu toate au un preț corect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa FCGW521109, aragaz pe alb cu rotisor

Plita sa e una destul de clasică deoarece are acel grătar care trebuie dat jos dacă doriți să curățați plita. La plitele incorporabile grătarul e împărțit în două pentru a curăța mai ușor. Aprinderea electrică nu e la o mână ci e nevoie de ambele mâini (cu una acționați arzătorul iar cu cealaltă apăsați butonul pentru aprindere electrică).

Cuptorul e alimentat pe gaz astfel că nu are multe funcții și nici ventilator. Totuși, se poate lăuda că are grill, rotisor, timer, iluminare și siguranță. arzătoarele sunt puternice deoarece alimentarea (gaz) îi oferă un randament superior comparativ cu o alimentare doar electrică. Cuptor e destul de spațios de aceea are și rotisor, pentru a putea găti diverse mâncăruri. În timpul funcționării acesta e iluminat și astfel puteți supraveghea mai bine preparatul.

Nu oferă accesorii speciale ci doar cele standard: capac metalic, grătar cuptor, sertar inferior pentru vase. Dimensiunile sale sunt destul de reduse și se datorează cuptorului, care e destul de modest. Mai precis are o lățime de 50 cm, iar restul caracteristicilor tehnice sunt relativ aceleași.

Plusuri: arată destul de bine, rotisor, aprindere electrică, fiabil și altele.
Minusuri: nu sunt.

Hansa FCGW521109 e unul din multele modele aflate pe piață și care merită încercat chiar dacă nu e unul foarte avansat. Ceva mai scump e un model mixt sau complet electric. Dacă nu vă place un aragaz, atunci trebuie să optați pentru incorporabile, respectiv o plită și un cuptor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu