≡ Meniu

Hansa FCGX520509, aragaz mixt pe inox cu grill

Hansa FCGX520509 nu e un model doar electric deoarece plita e pe gaz. Cele complet electrice au o plită cu sticlă vitroceramică neagră și prețul e ceva mai mare (are mai multe tehnologii). Dacă vă plac mai mult incorporabilele, trebuie să știți că e nevoie de un buget mai mare. Nu se compară cu un aragaz simplu iar cu cât e mai performant, cu atât arată mai bine. El arată foarte bine și capacul din sticlă îi dă un plus de eleganță. Finisajul său dă un plus de eleganță și arată mai bine decât pe alb (e o culoare care se asortează cu orice).

Alternativele pot fi și incorporabilele, iar unele sunt mai scumpe pentru că oferă ceva în plus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa FCGX520509, aragaz mixt pe inox cu grill

Plita acestui aparat e una pe gaz și e evident din poza de sus. Acest tip oferă un randament mai ridicat dar nu se compară cu cel oferit de plitele electrice cu inducție. Capacitatea cuptorului e de 60 litri, grill, rotisor, alimentare cu gaz, iluminare cuptor și termostat. Accesoriile sale sunt următoarele: capacul de sticlă, tava plată și ghidaje pentru tăvi. Acestea pot fi luate și ulterior după cum aveți nevoie deci nu trebuie să fie neapărat incluse. Ghidaje pentru tăvi sunt simple și nu sunt ca la modelele avansate.

Dimensiunile sale sunt următoarele: înălțime de 85 cm, lățime de 50 cm și adâncime de 60 cm. Poate fi pus oriunde dar un cuptor sau o plită trebuie incorporate iar mobilierul trebuie să ofere această posibilitate. Deci e precum oricare alt model dar există și variante mai mari dar acelea sunt mult mai scumpe.

Plusuri: are un design elegant (capac de sticlă), rotisor (ideal pentru a găti carne), randament mare (oferit de tipul de alimentare), grătar din fontă etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa FCGX520509 nu e chiar ieftin iar mulți dintre voi poate nu vi-l permiteți. Puteți lua în calcul o hotă tot argintie și brandul nu trebuie să fie de la același producător. Nu e nevoie de cunoștințe suplimentare deoarece nu are multe butoane ci doar cele pentru aprinderea arzătoarelor sau a cuptorului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu