≡ Meniu

Hansa FCMW53051, aragaz cu plită mixtă și cuptor electric

Aragazul Hansa FCMW53051 e unul dintre cele mai bune modele de pe piață în acest buget. Dacă considerați că nu vă este de folos acele arzătoare electrice, puteți opta pentru un model cu plită pe gaz. Cuptorul trebuie să fie electric deoarece rezultate sunt mai bune decât la cele pe gaz (încălzește uniform). Viitorul pare că aparține aparatelor electrice deoarece oferă funcții în plus și se investește chiar și în tehnologia de încălzire. Mă refer la plitele cu inducție care costă mult însă merită pentru cei care vor o investiție mai elegantă.

Acesta are doar arzătoare electrice clasice și pe gaz. În funcție de cum gătiți, puteți alege care arzătoare sunt mai utile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa FCMW53051, aragaz cu plită mixtă și cuptor electric

Are patru zone de gătit, iar dacă nu obișnuiți să frigeți mâncarea, zonele electrice sunt ideale. În caz contrar, e nevoie de un arzător mare pe gaz (depinde și pentru câte persoane gătiți). Pentru o familie, un aragaz e suficient iar pentru cei cu pretenții mari, incorporabilele sunt ceva mai performante dar și elelgante.

Cuptorul are ca și dotări următoarele: grill, iluminare cuptor, încălzire superioară și încălzire inferioară. Chiar dacă nu are un pachet de accesorii generos (are doar tava adâncă), multe dintre ele pot fi achiziționate și ulterior.

Dimensiunile sale sunt cele clasice, deoarece nu are un cuptor mai mare decât multe alte modele. Mai precis, are o lățime de 50 cm pentru un cuptor de 69 litri. Sistemul OptiGas reglează consumul de gaz în timpul utilizării, deci aveți un motiv în plus să alegeți acest aragaz. Clasa energetică A sugerează că partea electrică funcționează destul de eficient fără a vă crește nejustificat factura la energie.

Plusuri: arzătoare mixte, arată destul de bine, cuptor cu multe funcții, ușor de folosit și prețul mi se pare corect.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa FCMW53051 nu e singurul aragaz de la acest brand și pot fi variante cu plite ceva mai speciale ori doar pe gaz. Nu-mi plac aragazurile cu cuptor pe gaz deoarece nu oferă prea multe funcții și gătesc diferit (la fel, ca și în cazul cuptoarelor incorproabile).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu