≡ Meniu

Hansa FCMW59119, aragaz cu plită mixtă

Bineînțeles, acest aragaz Hansa FCMW59119 e unul mixt pentru că are cuptor electric și plită pe gaz/electrică. Cuptoarele electrice ofer rezultate mult mai bune dar și dotările sunt mai numeroase. Arzătoarele electrice sunt bune atunci când vreți să încălziți sau să fierbeți ceva, dar nu trebuie neglijat faptul că un aragaz electric poate fi util când nu mai aveți o butelie cu gaz. Spre deosebire de un model clasic, acesta are un panou de control cu mai multe butoane pentru diversele funcțiile suplimentare care le voi menționa mai jos. Trebuie să alegeți și o hotă pentru acesta, iar cele telescopice mi se par destul de bune deoarece nu sunt mari și puterea lor e mare.

Mie mi se pare că are un preț foarte bun, iar dacă sunteți o persoană care nu consumă prea multă mâncare friptă pe plită, acest model vi se adresează. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa FCMW59119, aragaz cu plită mixtă

Cu siguranță arzătoarele pe gaz oferă un randament mai bun dar depinde și de puterea lor. Acest aragaz poate fi folosit cu ușurință deoarece fiecare buton e însoțit de pictograme corespunzătoare. Dotările acestui model sunt numeroase: grill, rotisor, timer, iluminare interioară, ventilator, convecție aer fierbinte, încălzire inferioară și încălzire superioară.

Nu e vorba de o plită cu sticlă vitroceramică, ci doar de arzătoare electrice clasice. Accesoriile oferite sunt următoarele: capacul plitei, o tavă și grătarul cuptorului. Dimensiunile sale sunt aceleași ca la oricare alt model, deci poate fi pus în locul vechiului model fără nici o problemă. Pentru cei cu un buget mai mare, le pot recomand incorporabile, doar că e nevoie de un mobilier mai special.

Plusuri: oferă arzătoare electrice (cel mare e de 2kW), multe funcții interesante, preț atractiv, fiabilitate ridicată, rezultate foarte bune oferite de cuptor.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa FCMW59119 oferă multe avantaje și dacă chiar nu vă interesează alimentarea pe gaz, atunci alegeți un aragaz electric cu plită vitroceramică. Puteți scoate tăvile din cuptor destul de ușor pentru că sunt prezente ghidaje laterale, iar acestea pot fi scoase pentru a fi spălate (dacă e cazul).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu