≡ Meniu

Hansa FCMW64009, aragaz cu plită electrică

Hansa FCMW64009 e un aragaz mixt apărut pe piață în 2016 care are o construcție mai specială. Plita are patru ochiuri, dar din acestea doar 3 sunt arzătoare pe gaz. Mai exact alimentarea plitei e electrică și pe gaz, al patrulea ochi fiind electric.
Se adresează celora în căutarea unui model electric, dar care să aibă și unele arzătoare cu flacără.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și funcționează fără reproșuri. Din imaginea alăturată se poate vedea că e un aparat simplu ca aspect care vine cu un panou de comandă elementar. Capacul e unul metalic, iar accesorii care le veți întâlni în cuptor sunt două tăvi (una adâncă și cealaltă plată).

Hansa FCMW64009, aragaz cu plită electrică

E un model foarte interesant care în esență e electric, dar la plită există 3 ochiuri pe gaz și o plită electrică. Cuptorul e unul electric, iar principalul avantaj față de unul pe gaz ar fi că realizează o coacere uniformă și nu au loc arderi de gaze care nu sunt sănătoase.
În interiorul cuptorului nu avem rotisor, dar avem grill. Capacitatea cuptorului e una normală de 69 litri și vă va ajuta să gătiți ceea ce doriți într-un timp scurt chiar dacă e vorba de ceva mai mult.
Dimensiunile sunt unele normale, adică e vorba despre o lățime de 60 centimetri, lățime care vă va ajuta ă amplasați aparatul acolo unde doriți cu un efort minim.
Aparatul are o fiabilitate bună susținută de garanția de 2 ani care poate fi mărită la mai mult.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că vine de la un brand german (chiar dacă sediul principal e în Polonia), fiabilitatea crescută, că e eficient energetic (are clasa A) și ușurința în utilizare.
Contra ar fi că nu are rotisor, dar nu e un dezavantaj prea mare.

Deci, dacă te interesează un aparat care să nu coste prea mult și care să poată fi utilizat pentru prepararea diverselor feluri de mâncare atunci acest model ar fi recomandarea mea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu