≡ Meniu

Hansa FD206.3, frigider ieftin și fiabil

Hansa FD206.3 e un aparat frigorific destul de mic și care poate fi pus oriunde. Bineînțeles, frigiderele sunt mai late decât combinele frigorifice deoarece sunt și mai scunde. Un frigider mai mare ar fi ideal deoarece are mai mult spațiu pentru depozitarea alimentelor. Ținând cont de congelatorul oferit, puteți lua în considerare și o ladă frigorifică pe viitor (pentru cei care cumpără rar și mult). Există și varianta cu congelator dacă țineți să economisiți spațiu..

Dacă vi se pare cam ieftin, adică aveți un buget mai mare, vă recomand fie un alt frigider fie un alt tip de aparat frigorific. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa FD206.3, frigider ieftin și fiabil

Frigiderul are 2 uși, iar cele doar cu o singură ușă au un congelator foarte mic. Volumul net total e de 130 litri și e împărțit astfel: 97 litri la frigiderul propriu-zis și restul de 33 litri la congelator. În general, frigiderele au congelatoare mici și nu sunt foarte performante. Oricum, capacitatea de congelare trebuie să fie conformă cu volumul său (cu cât e mai mare congelatorul, cu atât poate congela mai bine).

Pe an, consumul de energie e de 168 kW/h care e mic și în 24 de ore e undeva la 0.46 kW/h. Cu alte cuvinte, are clasa A+ de eficiență energetică și e  suficientă. Are rafturi din sticlă securizată și suporturi pe ușă. Pe partea de design are: culoare albă, două uși cu deschidere spre dreapta, mânere orizontale incorporate și uși reversibile. Exsită frigidere și cu mânere exterioare și care sunt poziționate vertical.

Controlul mecanic al temperaturii e prezent mai la oricare alt frigider ori aparat frigorific ieftin. Doar aparatele mai scumpe au tehnologii mai avansate și controlul poate fi unul electronic. Suportul de ouă e inclus dar putea fi achiziționat și ulterior. Autonomie fără curent e de 10 ore și ține de aparat dar oricum e foarte bună comparativ cu cea a aparatelor mai vechi.

Plusuri: arată bine, e fiabilă, volum suficient de mare la interior, consum redus de resurse etc.
Minusuri: capacitate de congelare mică.

Hansa FD206.3 e o alegere destul de bună care merită luată deoarece nu e foarte mare și oferă cam tot ce vă puteți dori.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu