≡ Meniu

Hansa FK205.4, combină clasa A de 156 litri

Hansa FK205.4 e o combină frigorifică de bază care vine cu o capacitate de 156 litri și o clasă de eficiență energetică A. Are o înălțime de 144 centimetri și de aceea eu zic ă va încăpea în orice cămară fără să vă stresați că nu ar fi loc.
Brandul e unul cunoscut nemțesc localizat în Polonia, iar acest lucru ne spune că beneficiem de un aparat cu o fiabilitate foarte bună.

Modelul FK205.4 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care e ușor de folosit întrucât are mânere integrate și o compartimentare bine realizată.

Hansa FK205.4, combină clasa A de 156 litri

Pe partea de caracteristici vine cu un volum mare de 156 litri și clasa A de eficiență energetică cu un consum de curent de 205 kWh pe an.
Partea de frigider e una cu 3 rafturi și cu tot atâtea suporturi la ușă, iar partea de congelator e una cu 3 compartimente. Frigiderul are și compartiment pentru fructe și legume așa încât mirosul de la acestea să nu se răspândească în restul aparatului.
Nu aș putea spune că e un model gălăgios deoarece vine cu un nivel de zgomot de 40 decibeli, iar acest lucru ne asigură un somn bun.
În cazul în care se întrerupe curentul acest model e dotat cu o autonomie de funcționare fără curent de 20 ore.

Lucruri pozitive ar fi aspectul plăcut, că nu costă mult, că vine de la un brand de top și înălțimea scăzută.
Contra ar fi că nu are No Frost și Multiflow, dar de aceea are și un preț așa de mic.

Deci, dacă ești interesat de o combină spațioasă, dar cu un preț cât mai scăzut atunci acest model ar fi recomandarea mea. Per ansamblu acest model e unul ok, dar datorită prețului scăzut se face rabat la funcții și tehnologii. În esență acest model vine doar cu cele mai importante lucruri, iar asta e bine.
În cazul în care doriți ceva cu clasă A+ atunci găsiți modele aici, iar ceva cu No Frost ai aici de la alte branduri (Samsung RB29HSR2DWW/EF ar fi o variantă ok cu A+ și Full No Frost).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu