≡ Meniu

Hansa FK268.3 AA, combină de 170 cm

Combina frigorifică Hansa FK268.3 AA e una dintre cele mai bune de pe piață la acest preț și se adresează celor care vor o combină scundă. Chiar dacă nu e incorporabilă, o puteți pune într-un corp pentru a se integra mai bine. Dacă nu sunteți mulțumiți de ea, pentru că are un congelator mic, de exemplu, se poate alege un congelator clasic pe lângă combină.

Alternativele sunt destul de multe și prefer combinele scunde deoarece poți ajunge fără probleme la orice raft. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa FK268.3 AA, combină de 170 cm

Combina frigorifică de mai sus are un volum de 230 litri, care e împărțit destul de bine astfel că are un congelator destul de încăpător – 64 litri. Capacitatea sa de congelare e modestă – 3kg la 24 de ore, și consider că de ajuns. Spre deosebire de congelator, frigiderul are rafturi, suporturi și compartimente pentru diverse alimente. Pe an acest aparat frigorific consumă doar 179 kWh, iar la 24 de ore, consumul e undeva la 0.49 kWh. Rafturile sunt realizate din sticlă securizată pentru a rezista și la sarcini mai grele deoarece veți pune din când în când un vas mai mare (rafturile sunt ajustabile ca la oricare alt model).

Designul e simplu și elegant în același timp. E dotată cu mânere verticală clasice și nu incorporabile, astfel deschiderea ușilor e mult mai simplă.
Dimensiunile sale sunt conforme cu spațiul intern disponibil – 54 cm lățime, 57 cm adâncime, 170 cm înălțime. Sunt foarte puține aparate cu iluminare interioară cu LED și la un preț așa de mic. Aceasta mărește vizibilitatea Sunt incluse următoarele accesorii: suportul pentru ouă și tava pentru gheață.

Plusuri: este elegantă, eficientă, fiabilă, iluminare cu LED, are un preț atractiv și destul spațiu interior.
Minusuri: nu sunt.

Hansa FK268.3 AA e una dintre cele mai bune soluții dacă vreți un model mic cu consum redus. Nu dispune de control electronic și nici nu putea avea la un așa preț. dacă ar fi avut control electronic, fie era prezent pe ușa frigiderului, fie la interior în partea de sus (era un panou cu ecran LCD și niște butoane pentru reglarea unor opțiuni).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu