≡ Meniu

Hansa FZ206.3, congelator mic și spațios

Congelatorul Hansa FZ206.3 e o alegere foarte bună pentru cei care au un frigider sau o combină mică. Poate că spațiul de congelare al aparatului frigorific e mic, iar un congelator ar fi ideal pentru momentele în care vreți să congelați mai mult. Spre deosebire de o ladă frigorifică, un congelator consumă cam la fel, spațiul ocupat e mai redus dar volumul net nu e superior. Deci, la capitolul volum, lăzile frigorifice sunt net superioare (dacă discutăm de același preț și tehnologii similare). Există variante cu sistem de răcire modern – No Frost, dar prețul e mai piperat.

Alternativele sunt variantele de la alte branduri, cu capacitate de depozitare mai mare ori mai mică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa FZ206.3, congelator mic și spațios

Clasa energetică e A+ care e prezentă la modelele actuale și la altele e chiar mai bună (depinde de sistemul de răcire). Volumul net e de 140 litri, iar cel brut e de 152 litri. Pe an, acest aparat consumă cam 152 kWh și la 24 de ore, undeva la 0.59 kWh. La interior acesta e împărțit pe compartimente și nu pe coșuri cum e la lăzi. Capacitatea de congelare e de 10 kg la 24 de ore, care e mult peste un congelator incorporat. Ca și la consumul de energie, trebuie să ținem cont și de volum. Adică cel de sus nu poate fi la fel de performant ca unul compact sau foarte mare.

Pe partea de design, acest congelator are: finisaj pe culoarea albă, ușă cu deschidere spre dreapta, ușă reversibilă, mâner vertical și termostat reglabil. Panoul oferă un control mecanic și se poate alege temperatura dar și programele de spălare. Nu oferă multe caracteristici speciale ori accesorii, iar alături veți găsi și o tavă pentru gheață. Autonomia de lucru nu e foarte mare dar mi se pare satisfăcătoare.

Plusuri: are un consum redus de energie, nivel de zgomot redus, capacitate de congelare bună și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa FZ206.3 e un aparat frigorific nou dar care nu face parte din segmentul de vârf. Un congelator foarte performant e scump, iar designul e pe măsură tehnologiilor oferite și a prețului. Poate un model argintiu/inox ar arăta mai bine dar depinde și unde îl veți pune. Dacă aveți spațiu de depozitare, opteți pentru o ladă frigorifică iar alimentele pot fi luate mai ușor deoarece totul e mai vizibil.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu