≡ Meniu

Hansa FZ208.3, congelator cu 5 sertare

Congelatorul Hansa FZ208.3 poate fi util pentru cei care vor să congeleze multe alimente care nu le vor consuma în perioada următoare. Indiferent de sezon, veți avea nevoie de un astfel de aparat. Acesta se potrivește perfect alături de un frigider și de ce nu, alături de o combină frigorifică. În general, cei care aleg un congelator ori o ladă frigorifică, probabil nu sunt mulțumiți de cât oferă actualul aparat frigorific. Lada frigorifică e mai mare în același buget, doar că ocupă mult mai mult spațiu și re coșuri din sârmă.

În funcție de preferințe, bugetul trebuie să fie corespunzător și nu are sens să ezitați deoarece aveți nevoie de un aparat frigorific suplimentar pentru congelarea alimentelor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa FZ208.3, congelator cu 5 sertare

Volumul total al acestui congelator e unde la 140 litri, iar acesta e împărțit egal pentru toate acele sertare. Nu e foarte scump pentru că nu e un model din segmentul superior, adică nu are un volum foarte mare, sistem de răcire No Frost și nici sertare mari (Big Box). Clasa de eficiență energetică e foarte bună – A+, și e oferită pentru un consum anual de numai 201 kWh. Oricum, nu cred că veți folosi chiar tot timpul, ci doar când actualu congelator nu mai face față (va fi plin).

Capacitatea de congelare e undeva la 10 kg și aceasta e la 24 de ore, dar și lăzile cam tot la fel de performante sunt în acest buget. Designul edestul simplu și plăcut, iar mânerul e unul vertical cu o formă destul de interesantă. La interior nu sunt rafturi ori suporturi, ci numai compartimente în care puteți pune cam orice. Un posibil minus ar fi lipsa unui compartiment mare pentru alimentele mai voluminoase.

Plusuri: autonomie destul de mare fără curent, congelare eficientă, volum generos, fiabilitate ridicată.
Minusuri: nu sunt.

Hansa FZ208.3 e cea mai bună alegere deoarece nu e foarte mare și poate fi pus oriunde datorită dimensiunilor sale. Nivelul de zgomot e destul de redus pentru acest aparat și putea fi chiar mai mic, însă nu e genul de aparat care-l veți pune în bucătărie, eventual într-o cămară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu