≡ Meniu

Hansa OKP662GH, hotă incorporabilă decorativă

Hota incorporabilă Hansa OKP662GH e una care are nevoie de ceva mai mult spațiu pentru instalare. Se poate observa sticla transparentă, controlul diferit și performanțele ridicate. La un așa preț, e normal să fie un model din segmentul de vârf și de aceea e ideală pentru o bucătărie modernă. Poate că nu e o variantă foarte ieftină dar nu văd de ce ați alege o hotă clasică care nu arată așa de bine. Dacă nu vă place că e prea mare, cele telescopice sunt alternativa ideală.

Alternativele sunt modelele care sunt ceva mai ieftine deoarece nu văd de ce ați da mai mulți bani pe o hotă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa OKP662GH, hotă incorporabilă decorativă

E o variantă decorativă adică arată ceva mai bine decât restul și se montează pe perete. E dotată cu un singur motor, două lămpi de 25 W și control electronic. Acele lămpi vor ilumina destul de bine plita dar și ce e în jurul plitei. Dimensiunile sale sunt generoase și se poate observa din poza de sus. Puterea motorului e de 270 W și aceasta evidențiază puterea de absorbție (adică e pe măsură). Mai precis, performanțele sale sunt peste medie ținând că capacitate de absorbție minimă e de 660 mc/h.

Filtrele din aluminiu sunt prezente pe tot mai multe hote și sunt bune deoarece se curăță ușor și nu trebuie înlocuite. Totușo e bine să aibă mai multe pentru ca grăsimea să nu ajungă la motor. Ca și dotări speciale are: afișaj digital și 3 trepte de viteză. La aceasta poate fi conectat un burlan clasic adică diametrul e același – 150 mm.

Plusuri: are filtru din aluminiu, lămpi puternice – 25 W fiecare, design elegant, e fiabilă și eficientă.
Minusuri: nu e chiar ieftină.

Hansa OKP662GH e un aparate care e necesar în special dacă nu vreți să aveți prea mult miros sau abur în bucătărie. E oferită de un brand destul de cunoscut deci nu vă de ce nu ați alege acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu