≡ Meniu

Hansa OSC6060H, hotă tip tradițional cu 1 motor

Hansa OSC6060H e un electrocasnic care nu trebuie să lipsească din nicio bucătărie deoarece arată bine (e un model de tip șemineu conică considerată ca fiind tradițională sau decorativă), are o putere de absorbție mare și consum redus de curent.
Are doar un motor, dar asta nu o oprește din a avea o putere de 189 mc/h care e suficientă.
Se adresează celora interesați de un model tradițional cu control convențional, adică mecanic.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care arată formidabil. Nici nu aș putea spune că e prea zgomotos întrucât are un nivel de zgomot de 61 decibeli, acest nivel depinzând de treapta de viteză aleasă.

Hansa OSC6060H, hotă tip tradițional cu 1 motor

Pe partea de caracteristici modelul acesta se evidențiază cu puterea de absorbție de 189 metri cubi pe oră (chiar dacă are un singur motor; maximul e de 300; pe unele magazine am văzut că scrie la maxim 420mc). Controlul e unul simplu de tip mecanic și i se poate ajusta puterea (are 3 nivele) așa încât aceasta să se adapteze în funcție de câți aburi face mâncarea.
În cazul în care vă interesează diametrul burlanului atunci trebuie știut că acesta e de 100 milimetri.
Motorul are o putere de 110W, și aceasta nu trebuie confundată cu cea de 189mc care e pentru absorbție.
Filtrul e metalic și poate fi spălat cu ușurință. Acest filtru e unul decent cu eficiență clasa D.
Iluminarea se face cu o lampă de iluminare cu halogen care e suficient de bună (eficiența la iluminare e clasa G) chiar dacă nu-i LED.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, că vinde de la un brand german și fiabilitatea crescută.

Deci, dacă te interesează un aparat care să nu arate rău și să poată fi utilizat ușor de oricine atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea. Nu că e un aparat cu performanțe ok, dar arată foarte bine, iar o bucătărie cu un astfel de aparat o să arate modern.
Evident că există și alte alternative la acest model incorporabil, și le găsești aici, dar la prețuri superioare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu