≡ Meniu

Hansa ZIM436EH, mașină de vase incorporabilă cu 10 seturi

O mașină de spălat ca Hansa ZIM436EH poate fi instalată ceva mai greu decât una clasică, dar pe lângă faptul că spală vasele, el le și uscă. Capacitatea de spălare e de 10 seturi și fiecare se cuprinde multe tipuri de vase, tacâmuri, pahare etc. Dacă nu vă folosiți de toată capacitatea interioară, se pot introduce și accesoriile aparatelor din bucătărie (care sunt ceva mai mari și greu de spălat). Chiar și opțiunea de încărcare la jumătate e utilă în acel caz. Sunt prezente 3 coșuri și sunt destul de încăpătoare.

Alternativele sunt modelele care clasice sau ceva mai dotate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa ZIM436EH, mașină de vase incorporabilă cu 10 seturi

Programele de spălare sunt diversificate: intensiv, rapid, bio/eco, pahare, normal. Tehnologiile de pe acesta sunt uscare cu aer cald și Aqua Stop (protecții inundații). Panoul de control e diferit de la un model clasic la unul incorporabil. Pe el se pot observa că are programare întârziată (amânare pornire), butoane diverse pentru selectare programelor și indicator sare. Pe partea de consumul, clasa energetică e A+, la spălare e A și la fel e și al uscare (țin de specificațiile tehnice). Pe an consumul e undeva la 238 kW iar cel de apă e de 2520 litri. Dacă vă interesează consumul al un ciclu de spălare.

Nu oferă multe accesorii ori coșuri speciale, ceea ce poate fi luat în considerare ca un minus. Modelele compacte sunt ceva mai zgomotoase și capacitatea de spălare e ceva mai redusă. La instalare sunt importante dimensiunile, dar pentru aparatele incorporabile, trebuie să țineți cont de dimensiunile nișei. Mă refer la secțiunea care trebuie făcută special pentru acesta.

Plusuri: are destule programe de spălat, panou de control ușor de folosit, elegantă și fiabilă.
Minusuri: nu are coșuri de vase speciale.

Hansa ZIM436EH e o elegantă dar și modernă pentru cei care caută ceva mai special. Dacă e să comparăm cu un aparat în același buget, capacitate de spălare e de 13 seturi. Poate că e mai scump pentru aceeași cantitate de spălare dar merită deoarece economisiți spațiu și arată mai bine. La mașinile complet incorporabile aveți avantajul că parte frontală de pe ușă e detașabilă pentru a monta o placă similară cu cea a mobilierului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu