≡ Meniu

Hansa ZWM476WEH, mașină de spălat vase cu lățime de 45 cm

Mașina de spălat vase Hansa ZWM476WEH e una dintre cele mai bune soluții de pe piață deoarece raportul preț/performanțe e destul e satisfăcător. Dacă nu vă place cum arată, puteți alege un model complet incorporabil cu performanțe inferioare ori doar una cu lățime de 40 cm. Îmi place la cele complet incorporabile că se poate pune pe ușa aparatului o ușă de mobilier pentru a se asorta mai bine cu mobilierul. Nici nu va ieși în evidență iar bucătăria devine la elegantă și funcțională. Alegerea rămâne a voastră, fie alegeți un model ieftin și performant cum e cel de jos, fie unul mai puțin performant și ceva mai scump.

Alternativele sunt multe și depind de bugetul vostru ori de preferințe. Veți observa că există multe tipuri de astfel de mașini de spălat vase. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Hansa ZWM476WEH, mașină de spălat vase cu lățime de 45 cm

Caracteristicile tehnice sunt destul de bune: capacitate de încărcare de 10 seturi, clasă energetică A+, 6 programe, panou de control cu ecran LCD, clasa A la uscare și și tot A la spălare. La interior, se poate observa că puteți pune destul de multe, chiar și pahare ori accesorii ale unor aparate (doar părțile detașabile care pot fi din plastic/sticlă, nu și aparatul). Pe partea de opțiuni și programe are: protecție inundație, opțiune de încărcare la jumătate, intensiv, bio/eco, pahare, express și altele.

La interior are coș reglabil pe înălțime, iar acesta e prezent la destul de multe modele. Consumul de energie e destul de mic și pe ciclu de spălare e de 0.83 kW. Nu cred că vă interesează consumul anual cât timp nu veți spăla zilnic. Bineînțeles, acest aparat se ocupă și de uscarea vaselor pentru ca imediat după finalizarea programului, să le puneți la loc.

Plusuri: consum redus de energie, preț corect, ocupă puțin spațiu, fiabilă, spală multe vase și ușor de folosit.
Minusuri: nu prea sunt.

Hansa ZWM476WEH e un aparat electrocasnic destul de mare dar care poate fi mai compact decât altele deoarece are o capacitate de spălare diferită (în general, cele de 13 seturi sunt cele mai mari iar cele de 7 seturi reprezintă segmentul compact).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu