≡ Meniu

Heinner HAC-12CWF-H, aparat de aer condiționat cu control WIFI

Nu e suficient ca un aparat de aer condiționat să aibă funcție de control WiFi, ci trebuie să aibă și kitul WiFi inclus. Heinner HAC-12CWF-H e unul dintre modelele care nu dezamăgește, dar cel de instalare al aparatului tot trebuie achiziționat. Nu costă foarte mult acel kit și e bine să alegeți o firmă autorizată pentru a evita neplăceri. Un model așa de puternic ca cel de jos l-aș pune într-o cameră mai mare și trebuie să fie pe alb sau să se sorteze cu ceva. Dacă nu, producătorul oferă variante și pe alte culori – negru sau roșu.

Indiferent pentru care veți opta în final, nu veți regreta alegerea făcută. Spun asta deoarece raportul preț/dotări mi se pare foarte bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HAC-12CWF-H, aparat de aer condiționat cu control WIFI

Capacitatea de răcire e similară cu cea de încălzire – 12000 BTU, dar consumul e puțin diferit că doar aparatul nu a fost conceput special pentru a încălzi locuința. Aceste aparate sunt folosite și pentru a recicla aerul însă nu toate o pot face la fel de bine deoarece nu au tehnologii suficiente și nici filtre performante.

Poate fi controlat cu un telefon deoarece are kitul WiFi inclus și e mult mai util deoarece distanța e mai mare decât cu o telecomandă clasică. Funcțiile sunt foarte importante la orice aparat deoarece îmbunătățesc rezultatele sau calitatea aerului (în acest caz):  încălzire, răcire, mod turbo, mod sleep/night, timer, auto restart etc.

Plusuri: filtru cu densitate ridicată (numit HD – high density), Inverter, fiabil, performant, control cu ajutorul smartphone-ului, ecran LCD, multe funcții inteligente.
Minusuri: nu sunt.

Heinner HAC-12CWF-H e doar unul dintre multele modele oferite de acest brand și vă recomand să nu stați prea mult pe gânduri deoarece acestea sunt disponibile doar în această perioadă, iar stocurile nu sunt foarte mari. Nu cred că vor mai fi alte modele care să fie mai avantajoase. Pentru spații mari, eu vă recomand două astfel de aparate, dar pentru o locuință, poate fi de ajuns unul pentru o casă cu mansardă (să nu fie mai mare de 150 mp), iar pentru amplasare aș alege holul de sus dacă comunică cu cel de jos (căldura urcă).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu