≡ Meniu

Heinner HAC-12CWF-RD, aparat de aer condiționat cu filtru HD

Heinner HAC-12CWF-RD e un model care e disponibil pe o culoare ceva mai specială – roșu. Bineînțeles, nu e vorba de o nuanță vie care să deranjeze și nici nu e în totalitate pe roșu, ci doar partea frontală e pe această culoare, restul fiind pe alb. Un aparat atât de nou vine cu tehnologii pe măsură care nu orice model le are: compresor cu Inverter, filtru cu densitate ridicată, A++, control WiFi, autodiagnoză etc. Acesta poate fi pus într-o locuință de 150 mp sau chiar mai mare dacă nu doriți să răciți/reciclați tot aerul.

Dacă vă interesează foarte mult aspectul său, atunci vă recomand variantele pe alb/negru de la acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HAC-12CWF-RD, aparat de aer condiționat cu filtru HD

Are o capacitate de răcire/încălzire de 12000 BTU care nu e cea mai mare dar poate fi de ajuns. E bine să calculați înainte să vedeți care aparat vi se potrivește ori câte aveți nevoie. Consumul e redus datorită tehnologiei Inverter, tehnologie care reduce din zgomot și mărește durata de viață a aparatului (fiabilitate mai ridicată).

Poate fi pus în hol deoarece e bine să puneți în centrul locuinței de unde puteți deschide ușile camerelor care doriți să le răcească. Funcțiile sale sunt foarte importante: auto restart, mod turbo, mod eco, timer. Kitul WiFi e inclus dar nu și cel de instalare al aparatului. Alături de acesta veți primi și unitatea externă care e standard la mai toate aparatele. Dimensiunile sale sunt identice cu cele ale altor model cu capacitate de răcire similară.

Plusuri: putere mare de răcire, control WiFi, filtru HD, design elegant, fiabilitate, consum redus și multe funcții inteligente.
Minusuri: nu prea sunt.

Heinner HAC-12CWF-RD e un aparat destul de accesibil pentru ce oferă și nu orice producător poate oferi astfel de soluții pentru acasă sau afacerea voastră. Pentru un spațiu mare, e recomandat să folosiți două astfel de aparate în special dacă vreți o temperatură mai bună, dar și dacă se umbla mult pe ușă. Acesta poate fi folosit și iarna pentru a încălzi rapid camerele dar nu e la fel de bun ca un calorifer.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu