≡ Meniu

Heinner HAC-12INVRED, AC roșu

Multe persoane salută apariția pe piață a aparatului de aer condiționat Heinner HAC-12INVRED deoarece e un model de culoare roșie care e ideal pentru camera unei domnișoare ori pentru un mediu unde sunt femei. E un aparat AC cu o capacitate de 12000 btu, iar consumul de curent nu-i prea mare întrucât aparatul are clasa A.
E un model care respectă toate standardele CE și de aceea nu o să aveți probleme în utilizarea sa. Mai mult, datorită integrării Inversorului o să aveți parte de un consum mult redus de energie și asta face bine la buzunar, dar și la mediul înconjurător.

Nici nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acest cost primim un aparat care nu doar costă puțin, ci are un aspect deosebit, iar eficiența sa e una excelentă. Dacă te interesează cum arată atunc idin imaginea alăturată poate fi văzut acest lucru.

Heinner HAC-12INVRED, AC roșu

Normal că e un aparat de aer condiționat cu funcție dublă, adică încălzire și răcire. Cea mai multă energie e folosit la răcire, însă nu e una exagerată deoarece clasa e A în ambele cazuri. Și, fiind dotat cu inversor (invertor) înseamnă că are un consum mult diminuat față de modele care nu au așa ceva.
Probabil că vă preocupă filtrul și de aceea trebuie să zic că e unul de tip 4 în 1.

Eu cred că atuurile modelului acesta sunt costul de achiziție mic, multitudinea de funcții (da, are funcție de ventilare și mod de noapte) și greutatea nu prea mare a unității interioare.
Din păcate, în preț nu e inclusă instalarea, dar aici ai un serviciu la un preț foarte bun.

Deci, acest model se adresează în special unei femei sau mai bine spus camerei unei femei. După cum ziceam mai sus, instalarea nu e inclusă în pachet, dar aceasta nu costă prea mult. Dacă nu cumpărați serviciul de mai sus (recomandarea mea ar fi să o faceți) atunci trebuie să apelați la cineva autorizat deoarece în caz contrar o să pierdeți garanția.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu