≡ Meniu

Heinner HAC-18INV Inverter, AC 18000 btu

Pentru cei interesați de un aparat de aer condiționat ieftin care să aibă o capacitate mare de răcire recomand acest Heinner HAC-18INV Inverter. Venind cu inverter, adică inversor înseamnă că are un consum de curent mult micșorat. Acesta e motivul principal pentru care CE a impus ca toate aparatele AC din 2014 încolo să fie dotate cu inversor.
Un model precum acesta se adresează celora care vor să aibă o climă plăcută într-o încăpere mai mare unde un aparat AC mai mic nu ar face față… de exemplu unul de 9000.

Nu costă prea mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar în acesta nu e inclus kit-ul ori montarea. Deci, dacă vrei să beneficiezi de instalare atunci ai nevoie de un serviciu de instalare de aici.
Din imaginea pe care am pus-o alături puteți vedea că arată relativ bine.

Heinner HAC-18INV Inverter, AC 18000 btu

Pe partea de specificații se laudă cu o capacitate de 18000 pe partea de răcire și încălzire. Nu trebuie să vă panicați legat de consumul de curent deoarece acesta are clasa A++ la partea de energie de răcire și A la încălzire.
Filtrul e și el unul bun deoarece e vorba despre unul lavabil, iar dacă e să ne legăm de funcțiile sale atunci vedem că are și mod de noapte. Acest Night mode o să te ajute să dormi mai bine deoarece aparatul o să fie mai silențios în acest mod. Iar dacă ești interesat de silențiozitatea aparatului atunci trebuie știut că are un zgomot de 60 decibeli.

Plusurile modelului acesta ar fi costul nu prea mare de achiziție, ușurința în montare (tot trebuie să apelați la un instalator autorizat deoarece în caz contrar o să pierdeți garanția).
Ca minus aș menționa că nu beneficiază de smart control precum modelele de la Samsung, însă și prețul acestui Heinner e mult mai mic.

De final nu pot decât să spun că aparatul acesta e unul perfect pentru o încăpere mai mare. Nu am menționat nimic de telecomandă, dar trebuie știut că are așa ceva… ca orice alt aparat.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Loli

    L-am cumparat acum o luna. Singurul lucru care il regret e faptul ca nu am asteptat mai mult ca vad ca s-a ieftinit zilele acestea. In rest pot numai sa il laud deoarece e silentios si vine cu functii bune. Nu stiu daca si peste vreo 2-3 ani o sa fie la fel de silentios, dar sper.

Lasă un comentariu