≡ Meniu

Heinner HAC-24INVB, aparat de aer condiționat de 24000 RPM

Aparatul de aer condiționat Heinner HAC-24INVB e cel mai performant din serie și e varianta pe alb. Acest brand oferă variante pe culori diverse și acesta e unul dintre cele mai performante versiuni. Sunt destui producători pe piață care oferă astfel de soluții dar nu toți oferă ceva bun și ieftin. Cu alte cuvinte, raportul preț/dotări e foarte bun și la toți producătorii oferă astfel de soluții. E vorba de un producător cu experiență în domeniul electronicelor și electrocasnicelor.

Alternativele sunt multe și pot fi pe diverse culori și cu performanțe similare (în cazul în care vă interesează finisajul exterior). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HAC-24INVB, aparat de aer condiționat de 24000 RPM

Acest model ca și oricare altul poate fi folosit pentru a răci sau încălzi o locuință, indiferent de anotimp dar pentru încălzire tot pe gaz/lemne e mai accesibil. Depinde și cât de mare e locuința, dar modelul de sus face față chiar și într-o casă cu mansardă dacă-l puneți în centrul casei. Capacitatea de răcire e foarte mare iar consumul e redus datorită compresorului de tip Inverter. Chiar și când veți încălzi, consumul e puțin diferit dar e normal să fie așa.

Aerul e bine filtrat deoarece are un filtru mai dens – HD (high density). Unitatea exterioară e inclusă ca la restul aparatelor, dar kitul de instalare trebuie luat ulterior ori împreună cu aparatul. Ca și funcții, voi enumera o parte dintre ele: auto restart, încălzire, compresor Inverter, autodiagnoză etc. dacă vreți ceva mai multe, funcții un aparat mai bine dotat poate costa mai mult.

Plusuri: destul de performant, tehnologie Inverter, toate acele caracteristici speciale, preț atractiv etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Heinner HAC-24INVB e un model destul de dotat și care merită ales pentru o suprafață mai mare. Eu recomand să-l puneți ori în sufragerie ori în hol, dar parcă în hol ar fi mai bine pentru că puteți deschide ușa camerei care doriți să o răciți sau încălziți. Ceva mai ieftin poate fi un model cu capacitate de răcire mai mică ori fără Inverter. Sincer, nici nu aș mai lua un aparat fără Inverter deoarece are un consum mai mare de energie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu