≡ Meniu

Heinner HAC-9INVB, AC cu 9000 Btu și clasa A+

Aparatul de față e unul care se recomandă celora care vor să răcească o cameră mai mică cu un consum mic de curent. E la cerințele anului 2015 deoarece are Inverter, nivel mic de zgomot și e ușor de folosit. Din păcate nu vine cu kit de instalare inclus în pachet, dar instalarea nu costă prea mult. Poți vedea un talon de instalare standard în 5 zile de aici. (Instalarea e obligatoriu să se facă de către personal autorizat deoarece în caz contrar riscați să pierdeți garanția).

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine de la un brand românesc și are o fiabilitate maximă (evident că garanția poate fi extinsă la mai mult). Dacă aveți reticențe legate de brand atunci trebuie să vă spun că e unul care face aparate de foarte bună calitate.
Legat de culoarea aparatului trebuie spus că e albă, iar asta îl va face numai bun pentru orice încăpere deoarece se va asorta perfect.

Heinner HAC-9INVB, AC cu 9000 Btu și clasa A+

Pe partea de specificații acest model se laudă cu capacitatea de 9000 Btu, cu clasa de eficiență energetică ok (A+ pe partea de răcire și A++ la încălzire).
În cazul în care curentul se întrerupe, acest model e unul care repornește așa încât tu să ai parte de aer rece. Funcția se numește Auto Restart.
Conform cerințelor CE toate aparatele AC noi trebuie să vină cu Inverter, iar acesta are așa ceva. Prezența inversorului face ca economia de curent să fie impresionantă – de până la 50%.

Pro achiziția unui astfel de aparat ar fi că nu arată rău, că are un cost de achiziție mic, că are fiabilitate ok și că vine cu funcții utile.
Contra achiziției ar fi că nu are kit de instalare inclus. Oricum, nu o să plătiți prea mult la instalare, deci nu trebuie să vă panicați.

De final pot spune că acest model o să vă fie excelent în cazul în care doriți să aveți un ambient plăcut. Poate fi utilizat cu succes pe timp de iarnă cât și vară, iar întreținerea sa nu e una prea complicată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu