≡ Meniu

Heinner HC-290A+, combină de 288 litri clasa A+

Heinner HC-290A+ este o combină scoasă la vânzare pe l mijlocul anului 2016 și vine de la un brand… românesc. Știu că Heinner sună foarte nemțesc, dar e un brand din România. 🙂
Un aparat precum acesta se adresează celora cu un buget redus, dar care vor să beneficieze de un aparat care să poată ține la păstrat o cantitate mare de alimente.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care are un volum net total de 288 litri și e compartimentat generos în sensul că frigiderul are 3 rafturi și compartiment pentru fructe/legume, iar congelatorul e unul cu 3 compartimente.

Heinner HC-290A+, combină de 288 litri clasa A+

Chiar dacă nu are No Frost, acest model e unul cu clasa A+ de eficiență energetică, lucru care înseamnă facturi reduse la curent printr-un consum de 277 kWh pe an.
Frigiderul e unul spațios, iar compartimentarea e una precum la oricare alt brand.
Congelatorul e unul cu o capacitate de congelare de 4 kilograme la 24 de ore, iar în acest fel alimentele se vor congela rapid.
Nivelul de zgomot al acestui aparat e unul de 43 decibeli, deci unul normal, și în acest fel nu o să fiți deranjați de sunete de la combină… dacă locuiți într-un apartament mic.
Vine cu accesorii, printre acestea numărându-se recipientul pentru cuburi de gheață.

Printre lucrurile care recomandă acest model aș enumera congelatorul decent, frigiderul încăpător, consumul redus de curent și fiabilitatea ok (produsul are o garanție standard de 3 ani).
Contra achiziției ar fi că nu are No Frost sau Multiflow, dar în acest fel aparatul are un cost mic. Dacă vă interesează modele cu No Frost atunci aici găsiți unele, dar trebuie să scoateți încă vreo 300-400 lei în plus pe un electrocasnic cu așa ceva.

Acest electrocasnic mare e adresat celora care vor un aparat simplu ca aspect și funcționalitate. Întrucât are clasa A+ de eficiență energetică putem spune despre aparat că poate înlocui cu succes vechiul frigorific și veți observa facturi mai mici la curent și o să vă recuperați banii în timp.
Mai multe despre brand trebuie să știți că vine de la un brand românesc care aparține de un cunoscut magazin online.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu