Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner HC-325A+, combină cu capacitate de 325 litri

Combina frigorifică Heinner HC-325A+ e una dintre cele mai bune variante în acest preț care le puteți găsi. Aș alege acest model din mai multe motive și principalul motiv ar fi performanțele sale. E bine să luăm în calcul dotările sale atunci când vreți să achiziționați un aparat pentru folosință îndelungată.

Alternativele pot fi combinele mai performante și nu aș alege ceva mai ieftin doar dacă ar avea un volum mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Heinner HC-325A+, combină cu capacitate de 325 litri

Volumul total net al acestui model e de 321 litri care e bine împărțit, astfel că are un congelator destul de mare – 101 litri. Clasa de eficiență energetică e A+ care e foarte bună în acest preț și evidențiază consumul redus al aparatului. Pe an, această combină consumă doar 298 kWh pe an, care e destul de puțin comparativ cu volumul aparatului.

La interior se pot observa două compartimente pentru legume și fructe, dar și suporturile sunt foarte importante deoarece puteți pune diverse sticle. Capacitatea de congelare e destul de mare dar nu e cea mai bună pentru acest tip de aparat. Ea poate fi chiar de două ori mai mare pe modelele premium. Mă refer la combinele ceva mai scumpe și care poate nu vi le permiteți, dar mai e și varianta, că nu sunteți dispuși să dați prea mult pe un așa aparat. Designul e destul de simplu și elegant în același timp, dar e loc de mai bine dacă vă doriți un control electronic pe ușă sau un finisaj pe argintiu.

Dimensiunile acestui aparat sunt destul de reduse chiar dacă are un volum interior generos. Nu va ocupa mult spațiu deoarece are o lățime de 60 cm, iar adâncimea e de doar 65 cm. La combine, doar înălțimea e diferită însă nu și la variantele premium care oferă un volum impresionant.

Plusuri: capacitate de congelare decentă, volum mare, consum redus de energie, fiabilitate, design elegant.
Minusuri: nu sunt.

Acest aparat numit Heinner HC-325A+ poate înlocui orice model vechi deoarece oferă multe dotări interesante și fiabilitate ridicată. Un frigider e inferior pentru că are un congelator mai mic, dar consumul de energie poate fi ceva mai mic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu