Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Heinner HCD-80B, uscător cu condensare și 16 programe

Heinner HCD-80B e un uscător prin condensare adresat celora cu un buget mediu și interesați de a usca o cantitate de până în 8 kilograme de rufe. Nu consumă prea mult curent, clasa de eficiență energetică fiind B, iar pentru uscarea în diferite feluri ori a diferitelor tipuri de țesături există 16 programe.
Un electrocasnic precum acesta se adresează celora interesați să uște eficient atunci când nu au spațiu de pus la uscat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care uscă fără a deteriora rufele. Din imaginea de alături poate fi văzut că acest model e unul care se prezintă decent din punct de vedere vizual.

Heinner HCD-80B, uscător cu condensare și 16 programe

E ușor de utilizat întrucât integrează tehnologii cum ar fi senzorii, ecran LCD și multiple programe.
Ești avertizat cu privire la starea programului, dar și despre terminarea lui prin semnale sonore, și dacă te deranjează această funcție atunci poate fi dezactivată.
Printre programele sale aș aminti cel rapid, de reîmprospătare (eliminare a mirosurilor de pe rufe), jeans, sport și mixt.
E un aparat sigur deoarece există funcția de blocare împotriva acționării de către copii.
În cazul în care nu aveți timp să așteptați până se termină programul atunci se poate utiliza Speed Dry care reduce timpul cu 10%, dar numai la programele jeans, mix, sport și cămăși. Există și posibilitatea ajustării timpului de uscare în intervale de 10 minute.

Motive pentru a achiziționa acest model ar fi multiple, printre care aș aminti clasa de eficiență sporită, că poate usca multiple tipuri de țesături (are programe speciale pentru bumbac etc), vine de la un brand de top și nu șifonează prea tare hainele (are funcție de anti șifonare integrată așa încât mișcările tamburului să fie blânde).

Majoritatea modelelor de pe piață sunt cu condensare întrucât s-a văzut avantajul – nu mai e nevoie de evacuare a apei întrucât aceasta e transformată în abur care mai apoi e transformat în apă și tot așa.
Dacă nu cunoașteți brandul trebuie spus că e unul românesc, chiar dacă sună nemțesc, iar alte modele de la ei găsiți aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu